DEMANTIRANO

Lažna uzbuna: Schumacher se ipak nije probudio iz kome

Michael Schumacher
DPA/PIXSELL
26.04.2014.
u 14:12

Tvrdilo se da je glasnogovornica Michaelove obitelji Sabine Kehm potvrdila da se Schumi probudio, no to nije istina.

Ipak nije istina da se Michael Schumacher probudio iz kome i prepoznao suprugu. Vijest je objavljena u petak i ubrzo demantirana, kao i mnoge kad se radi o zdravstvenom stanju automobilističkog majstora.

Tvrdilo se da je glasnogovornica Michaelove obitelji Sabine Kehm za RTL potvrdila da se Schumi probudio. No, novinarka Bilda Nicola Pohl, koja detaljno prati slučaj, je poručila:

- Schumacher se probudio? Žao mi je, ali te glasine nisu točne. Kehm mi je upravo javila da ništa nije potvrdila RTL-u - napisala je Pohl na Twitteru, a prenijeli brojni strani mediji.

>> Schumacher se probudio iz kome i prepoznao suprugu?

Komentara 1

L0
luena 01
10:06 01.05.2014.

Lazna uzbuna: ha! tako je kad se vise vjeruje tamo nekim rusi vijestima (koji svoje cenuzriraju kao nitko )umjesto da se nista ne pise.. Da je covjek izasao iz kome sigurno bi njemacki mediji prvi izasli u javnost....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije