FORMULA 1

Hamilton se nada još konkurentnijem Ferrariju: To bi bilo odlično za sport

Lewis Hamilton i Nico Rosberg
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
18.10.2015.
u 11:19

- Osjećam da sam učvrstio svoje mjesto u momčadi u pogledu donošenja rezultata koje su očekivali od mene. Pokušat ću to i dalje raditi - zaključuje Britanac.

Mercedes dominantno vlada formulom 1 već dvije godine, a čini se da će Ferrari biti jedina ozbiljna prijetnja iduće sezone. Talijanska momčad je ove godine bitno popravila svoju formu, osvojili su tri Grand Prix utrke i Sebastian Vettel je trenutno drugi u poretku vozača. No, izgleda da će Talijani puno toga uložiti u iduću sezonu i dominacija Mercedesa bi mogla biti upitna.

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton pozdravlja rastuću konkurenciju i smatra da je borbeni Ferrari odličan za Formulu 1 i mnoštvo njihovih navijača koji već godinama čekaju na novi naslov.

- Sebastian će uvijek biti snažan protivnik. Od drugih momčadi na gridu, mislim da će upravo on biti najteži suparnik, a i Nico će iduće godine ponovno biti jak. Očekujem da će Nico nastaviti pritiskati, ali se također nadam da ćemo se utrkivati s Ferrarijem – mislim da bi to bilo odlično za sport- tvrdi Hamilton, a prenosi GP1.

Lewis je nedavno potpisao novi, trogodišnji ugovor s Mercedesom, te tvrdi da mu je jedini cilj nastaviti donositi momčadi dobre rezultate.

- Osjećam da sam učvrstio svoje mjesto u momčadi u pogledu donošenja rezultata koje su očekivali od mene. Pokušat ću to i dalje raditi - zaključuje Britanac.

>> McLaren i Honda zadovoljni performansama nadograđenog motora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije