PREPORODIO SE U FERRARIJU

Vettel: Sumnjao sam u svoje mogućnosti nakon prošle sezone

Sebastien Vettel
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
20.10.2015.
u 11:40

Nijemac je muku mučio sa silnim tehničkim problemima, a nezadovoljstvo novim pogonskim jedinicama ga je dodatno deprimiralo i nije nikako uspijevao pronaći zadovoljavajući ritam.

Sebastian Vettel je prošle godine imao poprilično razočaravajuću sezonu u kojoj je osvojio tek 167 bodova, dok je njegov momčadski kolega Daniel Ricciardo došao do tri pobjede i 238 bodova, piše GP1.

Nijemac je muku mučio sa silnim tehničkim problemima, a nezadovoljstvo novim pogonskim jedinicama ga je dodatno deprimiralo i nije nikako uspijevao pronaći zadovoljavajući ritam. Na pitanje je li posumnjao u svoje mogućnosti nakon prošle sezone, Sebastian odgovara:

- Da, jesam – i nije me sram to priznati. Svatko posumnja u sebe u određenom trenutku.

Međutim, prelazak u Ferrari ga je preporodio, ostvario je svoj dječački san i pred sobom je imao veliki izazov – vratiti slavnu talijansku momčad na pobjedničke staze. Četverostruki svjetski prvak je prve razgovore imao sa Stefanom Domenicalijem, potom je potpisao s Marcom Mattiaccijem kojega je naposljetku zamijenio Maurizio Arrivabene.

- Ne želim biti arogantan, ali već sam prije imao kontakt s Ferrarijem. Kada ste u paddocku, onda tu i tamo upoznate određene ljude. I prošle godine je bilo pravo vrijeme za promjenu okoline. Možda je malo čudno kako je to sve skupa ispalo - rekao je Vettel.

>> Ecclestone: Formula 1 ne smije biti prvenstvo inženjera, Mosley: Pretjeruje se s tehnologijom

Komentara 2

TO
Tonny96
19:05 20.10.2015.

Ova vjest je stara barem tjedan dana...

GV
golub Vaso
12:46 20.10.2015.

četverostruka prevara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije