18.09.2009. u 17:49

Mraović (na slici) je napastovao, a Milas dodatno osramotio

Poznati slučaj ‘rukovanja’ prstom u anus, kada je gospićki ugostitelj Joso Mraović napastovao američku košarkašicu Ilishu Jarett, u vrijeme počinjenja nedjela pratio je i sramotan istup glasnogovornika PU ličko-senjske Joze Milasa. Taj glasnogovornik iz noćne more podijelio je tada novinarima priopćenje s iscrpnim opisom detalja silovanja i punim imenom žrtve, ali je skrio identitet nasilnika. Nakon ovog teškog udara na dostojanstvo žrtve, očekivali bismo da je njegova glasnogovornička, a i policijska karijera usporena. Ali ne, pisac pornopriopćenja napreduje i evo ga već na mjestu zamjenika načelnika županijske policijske uprave. Čestitamo!

Saborski zastupnici žele potrošiti deset milijuna kuna
Nezavisni saborski zastupnik Dragutin Lesar izračunao je da se svake godine na fotokopiranje materijala za saborske sjednice potroši fantastičnih deset milijuna kuna. Istodobno svi zastupnici dobili su službene laptope, pa tehnički gledano nema razloga da ih ne koriste za čitanje materijala što bi donijelo veliku uštedu. Nažalost po uštede, zastupnici su odbili elektronički način distribucije materijala i traže da im saborske službe dostavljaju kubike i kubike printanih dokumenata. Kako vjerujemo da se svi znaju služiti laptopom, objašnjenje može biti samo jedno. Treba im na klupama što veće brdo papira kako bi se utvarali da intenzivno rade.

Zastupnik iz BiH prima i hrvatsku plaću i mirovinu
Među zastupnicima HDZ-a u Hrvatskom saboru sjedi i dr. Ivan Bagarić, izabran na listi za dijasporu. Ovog liječnika iz Tomislavgrada nismo previše čuli za govornicom, no po tome se ne izdvaja iz mase uspavanih zastupnika. Bagarića od okoline ističe rijetka sposobnost da istodobno u Hrvatskoj prima i plaću i mirovinu! Vrijedni liječnik iz BiH prima, piše Slobodna, 25 tisuća kuna saborske plaće i povrh toga – hrvatsku mirovinu od 3200 kuna. Bagarić, koji još nije navršio ni 48 godina smatra da nije dužan zalediti mirovinu dok mu kapa plaća u Saboru te da ima pravo “i raditi i biti umirovljenik”. Pa, onda recite da Hrvatska nije obećana zemlja.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drot13
15:03 19.09.2009.

Hrvatska - obećana zemlja? Istina, svašta su nam obećali. Još čekamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?