Bandić bi i one u Bruxellesu uvjerio da se onaj "lex" uopće ne odnosi na Perkovića

milan bandić
Goran Jakuš/PIXSELL
30.08.2013. u 14:00

Shvatili smo napokon kako Bandiću uspijeva biti na tolikim događajima - ponekad ne zna gdje je došao, vodaju ga ko' medu

Uvijek smo se divili i čudili Milanu Bandiću kako to da uspijeva biti na svakom, baš svakom događaju, ili događajčiću. Dnevni mu je ritam ubitačan i nerijetko sudjeluje na nekoliko događaja dnevno. Zahvaljujući svojem nevjerojatnom nastupu u Skupštini grada Zagreba, kada je sve uvrijeđeno i ljutito uvjeravao da nije lud da bi stavio bedž s likom J.B. Tita na rever, shvatili smo, napokon i kako to Bandiću uspijeva. Zato što na neke događaje dolazi po defaultu, a ponegdje i na način da apsolutno ne zna gdje je došao i što radi, nego ga vodaju ko\' medu.

Da je bilo drukčije neki dan na Jarunu, znao bi da si je na onom komunističko-nostalgičarskom sijelu, \"Balkanskom skupu ljubavi\" sam pribio bedž s Titovim likom, kao što su to, s veseljem i rado pokazale sve TV. Hvala im na tome, no TV su u prilozima odabrale onaj zabavni dio te informacije, a pri tome zanemarile sadržajni.

Analiza bi, da ju je netko od TV reportera sačinio, pokazala neka zanimljiva saznanja vezana uz Bandića. Prvo, da dok su svi čekali njegov sukob u gradu sa SDP-om, zbio se dramatični sukob \"do balčaka\" s - HDZ-om. Što jest politička i strategijska novost. Nadalje, pokazalo se da, onaj tko nije imao prilike gledati snimke, fotografije na kojima se vidjelo što to na reveru ističe Bandić, povjerovao bi njegovoj uvjerljivosti da on to, eto nit\' lud to ne bi napravio. Ovako, uspio je zabrinuti one koji glasaju za njega. Stekao se, pak utisak da bi Bandića valjalo poslati u Bruxelles, jer njemu bi uspjelo Barossa, pa i Viviane uvjeriti da se onaj Milanovićev \"lex\" apsolutno ne odnosi na Perkovića.

PLUS

Evo, zašto je nogomet divan - HTV2 je omogućio gledati, ili se barem naluknuti na veliku utakmicu Rijeke u Stuttgartu. Za razliku od Dinama, čiju utakmicu u Beču nije prenosila nijedna nacionalna TV.

MINUS

U Temi dana HTV-a saznajemo da sve lokalne vlasti u RH troše 25 milijardi kn godišnje. To je bio točan podatak. No, slijedi info kako dva gradonačelnika kupuju aute za 740 milijuna kn. Tisuća, ne milijuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?