Međunarodni žiri novinara proglasio pobjednike

Nissan NV 200 osvojio titulu “International Van of the Year 2010.”

Nissan
Arhiva VL
25.11.2009.
u 10:00

Žiri je osobito zadivilo to što je Nissan stvorio kompaktno dostavno vozilo koje postavlja nove standarde kad je riječ o prostornosti u unutrašnjosti.

Međunarodni žiri koji čine specijalizirani novinari iz 23 zemlje odabrao je model koji je osvojio priznanje International Van of the Year 2010. Žiri, koji predstavlja čitateljstvo od više od pola milijuna vlasnika dostavnih vozila, dodijelio je priznanje novom Nissanovu kompaktnom dostavnom vozilu NV200. Sa 107 bodova, od maksimalnih 161, odnio je pobjedu ispred novog Iveca Ecodailyja sa 76 te Volkswagen Transportera T5 sa 51 glasom.



Žiri je osobito zadivilo to što je Nissan stvorio kompaktno dostavno vozilo koje postavlja nove standarde kad je riječ o prostornosti u unutrašnjosti u odnosu prema vanjskim dimenzijama.

U žiriju sjedi i jedan predstavnik iz Hrvatske, Matko Jović, iz magazina Kamion&Bus. Tu je i žiri od 22 predstavnika za nagradu International Truck of the Year 2010., gdje malo prije spomenuti magazin također ima predstavnika, Dubravka Majetića. Kamion&Bus jedini je magazin iz regije koji ima predstavnike u oba žirija.

Ovdje je, pak, pobjedu sa 114 glasova odnijela Scanijina nova R serija. Za titulu su se borili i Volvo FH 16 koji je osvojio 60, MAN TGL / TGM sa 46 te Mitsubishi Fuso Canter sa 23 glasa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije