Za 50. rođendan

Porsche u prodaju pušta limitirano izdanje tenisica. Biste li ih kupili?

Foto: Porsche
1/5
26.08.2024.
u 13:22

Turbo tenisice za turbo modele: proizvođač luksuznih sportskih automobila 29. kolovoza ponudit će ekskluzivne serije tenisica, ograničene na 911 parova po modelu

Porsche slavi 50. godišnjicu prvog modela 911 Turbo, a tom će prilikom 29. kolovoza pred  Porscheove entuzijaste izaći s ekskluzivnom serijom od dvanaest različitih dizajna tenisica, ograničenom na 911 parova po modelu. Tenisice iz ovog limitiranog izdanja izrađene su u suradnji s proizvođačem sportske odjeće Puma. Dva modela iz ove serije tenisica imaju povijesnu vezu Porscheovim ikonama i inspirirani su njihovim kultnim dizajnerskim elementima. Dizajn tenisice "Turbo No. 1" temelji se na legendarnom Porscheu koji je predstavljen Louise Piëch na njezin 70. rođendan. Dizajn tenisice "Turbo 930" razvijen je, pak, u čast Turbo automobila dr. Ferryja Porschea iz 1976. godine. Inspirirane Porsche automobilom Louise Piëch, tenisice "Turbo No. 1" izrađene su u metalik srebrnoj boji. U unutrašnjosti, ove sportske cipele imaju kultni crveni i plavi tartan uzorak, poput onoga iz unutrašnjosti prvog modela 911 Turbo.

Foto: Porsche

Tenisice "Turbo 930" u Oak Green Metallic boji inspirirane su 'turbakom' dr. Ferryja Porschea iz 1976. godine. Unutarnja podstava cipela izvedena je u zelenom tartan uzorku. Najfinija zrnata koža u modelu tenisica "Turbo No. 1" i nubuk koža u modelu tenisica "Turbo 930" jamče optimalnu udobnost. Dinamični vintage turbo natpisi s vanjske strane i suptilni Porsche logotip ključni su elementi svih verzija. Ljubitelji tenisica posebno će uživati u dijelu pete, koji se temelji na karakterističnoj 'peraji' stražnjeg spojlera i vodoravnim crvenim stražnjim svjetlima vozila. Peta ima Porscheov grb u 3D printu. Prednju stranu vezica krasi uklonjiva ploča s natpisom za 50. obljetnicu. Potpuno nova silueta tenisica Puma "Road Rider" inspirirana motosportom odabrana je za sve modele. Uz ova dva osnovna, za pojedina će tržišta biti dostupno i deset ekskluzivnih izdana. Svako od njih inspirirano je određenim automobilom Porsche 911 Turbo s odabranog tržišta diljem svijeta i ekskluzivno dostupno na odgovarajućem tržištu u ograničenoj seriji od samo 911 tenisica.  Naše tržište, nažalost, nije među njima, već su za te dodatne modele odabrane Njemačka, Francuska, Poljska, Nizozemska, Velika Britanija, Japan, Singapur, Tajvan, SAD i Kanada. Ta su tržišta za svoje serije tenisica izabrale po jednu od trideset vanjskih boja iz originalnih Porscheovih ljestvica boja dostupnih od 1975. do 1977. godine.

Ograničena izdanja tenisica Porsche 911 Turbo "Turbo No. 1" i "Turbo 930" povodom 50. obljetnice bit će dostupna od 29. kolovoza ove godine u 9:11 sati po cijeni od 169 eura na shop.porsche.com i u Porsche Museum Shopu u Stuttgartu, u Njemačkoj. Kupci će tenisice u ograničenom izdanju dobiti zajedno s dodatnim setom crnih vezica, a sve zajedno stići će im u ekskluzivnoj crnoj sportskoj torbi Porsche Puma s patentnim zatvaračem i podesivom naramenicom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije