glumio u spotu

Pogledajte kako se Ervin iz Big Brothera snašao u ulozi fatalnog zavodnika

Ervin
Foto: Screenshot
1/2
28.10.2015.
u 16:33

Možda Ervinu mjuzikli ne idu od ruke, ali se zato dobro snašao u ulozi fatalnog zavodnika u Anidinu prošlogodišnjem spotu “S tobom il’ sama”

Iako se Ervin ovoga tjedna nije najbolje snašao u ulozi Lava u mjuziklu “Čarobnjak iz Oza”, izvan BB kuće se okušao u glumi, i to u glazbenom spotu crnogorske pjevačice Anide Idrizović.

Možda Ervinu mjuzikli ne idu od ruke, ali se zato dobro snašao u ulozi fatalnog zavodnika u Anidinu prošlogodišnjem spotu “S tobom il’ sama”.

Inače sramežljivi Ervin je svojom ulogom začinio cijeli spot budući da se u njemu pojavljuje bez majice. U nekoliko vrućih kadrova pokazao je da se ne srami svog isklesanog tijela. Ne znamo je li ulogu dobio zbog svojih glumačkih sposobnosti ili fizičkih atributa, ali na vama je da procijenite.

>> Ervin je zaveo gotovo 500 žena i priznao da bi spavao i s Mirjanom

Komentara 2

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:46 28.10.2015.

Taj čovjek nezna što je Kiklop, pred svima je sramežljiv u dnevnom boravku, ali ne i u sobi sa Steffani pred 15 ljudi

KI
killthesnake
00:58 29.10.2015.

Jake mi glumacke sposobnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije