Interes

Finski turisti u Zadar dolaze sa čak 32 čarterska leta

zrakoplov, čarter
08.01.2016.
u 00:15

Zvonko Šupe, direktor Turističke zajednice Zadra, kaže da će ovo biti dobar posao za Zračnu luku Zadar

Jadranska obala je sve zanimljivija turistima iz Skandinavije, a posebno je veliki interes za Zadar. Stoga se ove godine planiraju brojni čarterski letovi kojima će se povezati Finska i Zadar.

Naime, kako piše Zadarski list, iako je u listopadu, kada je prvi put službeno predstavljen projekt “We travel”, bilo najavljeno da će ove sezone iz Finske u Zadar biti organizirano 16 čarterskih letova, zbog velikog interesa koji je na nordijskom tržištu izazvala turistička prezentacija zadarske i biogradske delegacije, ta se brojka udvostručila na čak 32 leta.

Kako je pojasnio Zvonko Šupe, direktor Turističke zajednice grada Zadra, koji je održao prezentacije u šest finskih gradova, bit će to dobar posao za Zračnu luku Zadar i zadarske hotelijere. Šupe ističe da je posao obavljen ozbiljno i korektno upravo zahvaljujući agenciji “We travel”. 

>>Vukovarsko-srijemska županija tijekom 2015. zabilježila 90.000 turističkih noćenja

>>Turistička 2016. mogla bi biti i bolja od odlične 2015.

Komentara 2

DU
Deleted user
07:13 08.01.2016.

32 čarter leta, dnevno? tjedno? godišnje?

AB
ankl_beni
10:50 08.01.2016.

e a cek, jel sad zadar ima zracnu luku il jos slecu po cestama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije