službeno potvrđeno

Izabrani novi članovi Nadzornog odbora Đure Đakovića

đuro đaković
Ivica Galović/PIXSELL
26.04.2012.
u 19:59

Za članove NO izabrani su HNS-ovci Mladen Huber, Domagoj Bartek i Vjekoslav Galzina.

Ono o čemu se proteklih tjedana samo šuškalo, danas je napokon dobilo i svoju službenu potvrdu. Naime, u Slavonskom je Brodu održana izvanredna Glavna skupština Đuro Đaković Holdinga, na kojoj su s funkcije članova Nadzornog odbora smijenjeni Marko Milić i Jelena Adrović iz HDZ-a te Dalibor Pudić iz HSP-a dr. Ante Starčević. Umjesto njih, prema naputku prvog dopredsjednika Vlade Radimira Čačića, novim članovima ovog tijela postali su HNS-ovci Mladen Huber iz Županje te Domagoj Bartek iz Slavonskog Broda. Treći član također je Brođanin iz HNS-a, ali ne Željko Marić kako se očekivalo nego Vjekoslav Galzina. Odluka o kupnji trezorskih dionica nije usvojena.

Komentara 4

PI
Pikador
22:20 27.04.2012.

POLITIČKA IMENOVANJA NAJAVA KORUPCIJE Čaćić reče da u Upravama i NO trebaju biti samo lojalni ljudi i to svi iz HNS. Pošto nismo u ratu lojalnost se može potvrditi samo curenjem provizija, koje će lojalni davati svom gazdi. Znači daa će se to curenje i pljačkanje love skrivati lojalni ,i to je glavni razlog takvih imenovanja u NO. U Đuri se vrti velika lova od vojske i HŽ a i Patria je prisutna već poznata po sklonosti da podmazuje i zato Čačić tu i postavlja samo lojalne. I zato on maherski priprema korupciju, da ga ne uhvate naivno kao Sanadera, koji je vjerovao i sebi nelojalnima.

PI
Pikador
22:31 27.04.2012.

ZLOPORABA OVLASTI i kaznena odgovornost Iako je Čačić Potpredsjednik vlade prvi je koji direktno utiče na cijene struje, plina i još će i određivati cijenu taxi usluga. Potpredsjednik je time prekršio svoje ovlasti i trebalo bi ga odmah kazneno gonititi po službenoj dužnosti. Pa nije on ni direktor niti predsjednik NO HEP-a i uzeo si je za pravo da određuje ono zašto nije ovlašten niti stručan. Ovdje treba odmah nastupiti Bajić, ali neće jer on je isto igrač nove Vlade sa Čačićem. Osnovana sumnja je da je Čačić zainteresiran za skok cijene struje, jer RH uvozi pa će najveći dio sredstava ići strancima (Austriji , Sloveniji i BiH ...), a Čaćiću veća devizna provizija. Narode zahtijevaj kaznenu istragu za bahatog Čačića.

UK
Ugo Kajvez
07:58 28.04.2012.

HNS je nitko i ništa u hrvatskoj po volji birača a oni sebe postavljaju kako im se sprdi ................ ja bih rekao da je to politička diktatura ništa manje anti demokratska od one komun. iz bivše države ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije