Sunce Koncern

Jako Andabak ugovorio suradnju sa SOGAZ-om u vlasništvu Gazproma

'turiticka patrola....25.07.2001. brela-hotel soline snimio zeljko grgic'
'Photoshop'
08.02.2010.
u 16:00

- Već nekoliko godina imamo odličnu posjećenost gostiju iz Rusije, no ova nas prilika dodatno afirmira na velikom i iznimno zahtjevnom tržištu - kazao je Jako Andabak, predsjednik uprave Sunce Koncerna.

Hotelski lanac Bluesun hotels & resorts potpisao je ugovor o suradnji sa SOGAZ-om, jednom od najvećih osiguravajućih kuća iz Rusije u vlasništvu naftne kompanije Gazprom.

Hotelski lanac sa 13 hotela (s pretežno četiri zvjezdice) i 5500 kreveta u Bolu, Brelima, Starigradu Paklenici, Tučepima i Mariji Bistrici ugovorom će tako biti domaćin SOGAZ-ovih osiguranika u sklopu programa wellnessa i medicinskog wellnessa, kojima im SOGAZ osigurava boravak u izabranim destinacijama u Europi i svijetu.

- Već nekoliko godina imamo odličnu posjećenost gostiju iz Rusije, no ova nas prilika dodatno afirmira na velikom i iznimno zahtjevnom tržištu - kazao je Jako Andabak, predsjednik uprave Sunce Koncerna.

Za tri godine Sunce Koncern trebao bi završiti i gradnju turističko-zdravstvenog kompleksa u Stubičkim Toplicama, koji će biti jedan od najvećih u Europi, a stajat će oko 100 milijuna eura.

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
20:24 08.02.2010.

Rusi jesu kakvi jesu, ali troše!!, i nebroje na pfennige i cente kao zapadnjaci ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije