Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurencija TDR-u

Japan Tobaco s camelom i winstonom stiže u Hrvatsku

pusenje
AFP
15.01.2010.
u 18:25

Ovi brendovi trebali bi zabrinuti tržišnog lidera Tvornicu duhana Rovinj kojoj je Philip Moris s marlborom već skinuo tržišni udio sa 87 na 81 posto. Međutim, u TDR-u, čini se, i nisu previše zabrinuti.

Treća po veličini duhanska kompanija u svijetu Japan Tobaco uskoro će ući na hrvatsko tržište. Prema neslužbenim informacijama, Japan Tobaco već pregovara s trgovcima o plasmanu svojih cigareta winston i camel. Ovi brendovi trebali bi zabrinuti tržišnog lidera Tvornicu duhana Rovinj kojoj je Philip Moris s marlborom već skinuo tržišni udio sa 87 na 81 posto. Međutim, u TDR-u, čini se, i nisu previše zabrinuti.

 – TDR je hrvatska kompanija sa 138-godišnjom tradicijom. Mnogi su dolazili i odlazili, a mi smo opstali zahvaljujući snazi svojih brendova, povjerenju svojih potrošača i, napose, odgovornosti svoje tvrtke za sredinu u kojoj živimo. Poslujemo s uspjehom. Iskustvo nas uči da u natjecanju s vodećim svjetskim kompanijama, koje su više od sto puta veće od naše, moramo uložiti znatno više znanja, inovativnosti i profesionalne odgovornosti, dakako i emocija u posao koji radimo. Konkurenciju poštujemo – rekli su u TDR-u.

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez
00:51 16.01.2010.

Samo nam ovo još treba, .... umjesto za se zabrani to smeće vlada dopušta dolaza novog .... kaj vi u ministarstvu zdravlja imate premale izdatke? .... ili nam mladež pre zdrava?? .... gdje je problem???? hrvatske građani prezdrav, premalo see puši u kafićima, premalo se truju djeca ...... što???????????

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
18:39 15.01.2010.

još jedna kompanija za trovanje hrvata...

DU
Deleted user
13:27 16.01.2010.

Znanje, inovativnost, profesionalna odgovornost i poštivanje konkurencije u slučaju TDR-a izgleda ovako: Kupujem cigarete stranog proizvođača u plavim kutijicama (da ne reklamiram), koje se ne mogu naći na svim kioscima. Kad sam pitao trafikanta u kvartu zašto je to tako, odgovorio mi je da TDR ucjenjuje male privatne trafike na način da im ne isporučuje robu, ako ovi naruče gore spomenute cigarete. \"Tisak\" ih isto ne prodaje jer su se vjerojatno profesionalno odgovorni menadžeri međusobno izdogovarali. Takvim \"poštivanjem\" konkurencije i uz verbalnu potporu umirovljenog predsjednika Stipe, TDR je uspio izbaciti jedan moćni BAT s hrvatskog tržišta. Baš me zanima kako će Japanci proći s inovativcima iz TDR-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije