PROMO

Kako smanjiti rate kredita za čak i do 2.000,00 HRK mjesečno

3D privatne financije
01.03.2022.
u 08:59

Osim uštede novca, stručnjaci iz 3D privatnih financija, štede i vrijeme potrebno za reprogramiranje kredita. I to 100% besplatno!

Zaposlenik jedne privatne tvrtke u Zagrebu podignuo je 150.000 eura stambenog kredita za kupnju stana 2018. godine. Uz kamatnu stopu od 4,33% i rok otplate od 20 godina (240 mjeseci) mjesečna rata iznosila je 935,26 eura odnosno nešto više od 7.000 kuna. Ukupni iznos koji je trebao vratiti banci u 20 godina iznosio je 224.463 eura.

Danas, nakon četiri godine, kamatne stope na stambene (ali i sve druge vrste kredita) su značajno pale. Privatnom preporukom gospodin se obratio financijskim stručnjacima tvrtke 3D privatne financije da istraži opcije. Financijski stručnjaci iz 3D privatnih financija ispregovarali su za njega, i to potpuno besplatno, najpovoljnije uvjete na tržištu - kamatu od 2,79% i bez dodatnih popratnih troškova poput procjene nekretnine, troška obrade kredita i sličnog. Mjesečna rata pala je na 836.25 eura i time je gospodin svaki naredni mjesec štedio 99 eura odnosno 742 kune. Ukupna ušteda zbog smanjenja kamatne stope u preostalih 16 godina otplate kredita iznosi više od 142.000 kuna. Iznos za koji se može kupiti odličan novi automobil!

- Navedeni slučaj samo je jedan u nizu primjera kako se može uštedjeti novac reprogramom kredita (refinanciranjem). Reprogrami kredita su unazad nekoliko mjeseci postali vrlo popularni zbog rasta troškova života, a istovremeno su kamatne stope izuzetno niske što nije bilo slučaj prethodnih godina, kada su građani uzimali kredite po tadašnjim uvjetima – kaže Mirna Kvesić, direktorica 3D privatnih financija i dodaje da se reprogramirati mogu sve vrste kredita – stambeni, gotovinski, hipotekarni, itd.

Reprogramom kredita mogu se ostvariti mnogi benefiti:

  • Smanjiti mjesečnu ratu kroz smanjenje kamatne stope i i/ili produljivanjem roka otplate
  • Smanjiti rok otplate uslijed smanjenja kamatne stope
  • Objediniti sve vaše dugove novim, povoljnijim kreditom i zatvoriti sve stare kredite
  • Doći do nenamjenskih sredstava po vrlo povoljnim uvjetima
  • Maknuti „višak“ osiguranja po kreditu

Kako bi osim uštede novca, cijeli proces reprograma kredita bio što kraći i bez stresa, građanima je potreban kvalitetni financijski stručnjak koji ih vodi kroz cijeli proces.

- Naši financijski stručnjaci klijente strukturirano vode kroz proces i značajno smanjuju potreban broj odlazaka u banku čime, uz osiguranje najniže moguće kamatne stope, jamčimo uštedu vremena. Naša usluga je u potpunosti besplatna – naglašava Mirna Kvesić iz 3D privatnih financija i dodaje da već na prvom sastanku stručnjaci 3D privatnih financija detektiraju na koji način se može ostvariti maksimalna ušteda i pri tome ostvariti i mnoge druge benefite.

Nerijetko se krediti koje su građani realizirali u prošlosti sada mogu reprogramirati po znatno povoljnijim uvjetima. Uz smanjenje kamatne stope moguće je i doći do dodatnog iznosa novca te čak i potencijalno smanjiti broj kolaterala po kreditu (odnosno „osloboditi“ jednu od nekretnina ili policu životnog osiguranja).

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Tvrtka 3D Privatne financije ima odobrenje Ministarstva financija za kreditno posredovanje za potrošačke kredite te licencu Hrvatske Narodne banke (HNB) za stambeno potrošačko kreditiranje. Dakle, sama tvrtka nije financijska ustanova nego posrednik. U poslovima kreditnog posredovanja tvrtka je fokusirana upravo na fizičke osobe, zaposlenike tvrtki koji ostvaruju dohodak (plaću) od nesamostalnog rada.

- Osim stalno zaposlenih osoba naša specijalnost su i kreditno posredovanje za obrtnike paušaliste, vlasnike tvrtki i obrta. Naši zaposlenici i suradnici visoko su obrazovani u području financija, te imaju dugogodišnje iskustvo u financijskom sektoru - kaže Mirna Kvesić te dodaje kako i poduzetnici s neto plaćom od 4.550 kuna također mogu dobiti stambene kredite od nekoliko stotina tisuća eura. Više saznajte na ovom linku. I obrtnici paušalisti također mogu dobiti stambeni kredit u iznosu nekoliko stotina tisuća eura. Više saznajte na ovom linku.

Ovo su samo neki primjeri složenih procesa u kojima su financijski stručnjaci iz tvrtke 3D privatne financije uspjeli klijentima napraviti značajne uštede.

Liječnik smanjio ratu kredita za 2.000 kuna
Liječnik iz Zagreba obratio se po preporuci u 3D privatne financije jer mu je bio potreban nenamjenski kredit kojim bi uredio stan kojeg je nedavno kupio.

Uvidom u klijentove financije i obveze utvrdili su da je korisnik dva postojeća stambena kredita i jednog nenamjenskog. Svi ti krediti realizirani su unazad nekoliko godina. Obzirom da je po jednom stambenom kreditu klijent imao dosta visoku kamatnu stopu predložili su mu opciju refinanciranja svih postojećih obveza u jedan kredit. Uz refinanciranje dva stambena kredita po nižim kamatnim stopama klijent je dobio još i mogućnost da dobije 150.000 kuna nenamjenskog iznosa, a po kamatnoj stopi koja vrijedi za stambene kredite.

S dijelom tih nenamjenskih sredstava klijent će zatvoriti svoj gotovinski kredit u drugoj banci, a sa ostatkom sredstava će urediti stan kako je i planirao.

Sumirano, ovim potezom klijent je smanjio kamatnu stopu po oba stambena kredita, zatvorio je svoj stari nenamjenski kredit te uredio stan. A sve to za 2.000,00 HRK mjesečno manje nego je do tada plaćao svoje kredite.

Iznos odobrenog kredita: 215.000,00 EUR
Rok otplate kredita: 20 godina (240 mjeseci)
Kamatna stopa: 2,29%
Osiguranje: nekretnina, polica osiguranja nekretnine, zadužnica, izjava o zapljeni primanja
Trošak obrade kredita: 0,00 HRK
Trošak procjene nekretnine: 0,00 HRK
Trošak javnog bilježnika: 0,00 HRK

Obrtnik s tri kredita i visokim ratama po dvije kreditne kartice uspio dobiti novi kredit za kupnju novog auta
Obrtnik iz Splita koji je zbog prirode posla često na putu trebao je nenamjenska sredstva kako bi kupio novi automobil te je zatražio pomoć 3D privatnih financija da bi lakše i brže došao do realizacije kredita. Kroz razgovor s klijentom došli su do zaključka da je  opterećen trenutačnim kreditima i da nema kreditnu sposobnost za još jedan kredit zbog visokih rata. Naime, klijent je imao tri nenamjenska kredita i dvije kreditne kartice koji su mu stvarali veliko mjesečno opterećenje. Uz detaljnu analizu postojećih zaduženja i prihoda klijentu su objedinili sva postojeća zaduženja u jedan kredit s manjom kamatnom stopom te produžili rok otplate. Na taj način klijent je s dijelom novog kredita zatvorio stare obveze, a s ostatkom novca došao do ostvarenja svog cilja - kupnje novog automobila.

Iznos odobrenog  kredita: 30.000,00 EUR
Rok otplate kredita: 7 godina (84 mjeseca)
Kamatna stopa: 4,89%
Osiguranje: zadužnica i izjava o zapljeni primanja
Trošak  obrade kredita: 0,00 HRK

Rata kredita pala za 1.400 kuna
Mlada liječnica iz Zagreba počela je raditi u jednoj privatnoj poliklinici nakon završene specijalizacije. Imala je studentski kredit te kredit za mali, gradski automobil. U trenutku dizanja tih kredita kamate su bile znatno više nego danas. Obratila se tvrtki 3D privatne financije d.o.o. s namjerom da joj pomognu uštedjeti novac. Financijski stručnjaci iz 3D privatnih financija ispregovarali su za nju najnižu kamatu na tržištu za nenamjenski kredit koji je iskoristila da zatvori postojeća dva nepovoljna kredita. Na taj način smanjila je kamatu za 2,5%. Kroz smanjenje kamate te optimizacije roka otplate smanjila je mjesečna davanja po kreditima za čak 1.400 HRK.

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije