Šire prodajnu mrežu

Kriptovalute moguće kupiti na 67 lokacija u 25 hrvatskih gradova

Bitcoin kriptovaluta
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
30.09.2021.
u 15:31

Osim trgovine s 31 valutom, sad je ondje dostupno i trgovanje s 15 vrsta kriptovaluta koje se mogu kupiti i prodati za gotovinu

Bitcoin mjenjačnica sklopila je suradnju s EXC-om (Exclusive change grupacijom) u sklopu koje je omogućena kupoprodaja kriptovaluta na 67 fizičkih lokacija u 25 hrvatskih gradova.

Dosad su se kriptovalute mogle kupiti putem servisa Bitcoin mjenjačnice na fizičkim lokacijama u 56 Crypto center poslovnica Hrvatske pošte te u deset partnerskih mjenjačnica (In Kapital, Lira i Malega). Odsad je to moguće i u EXC poslovnicama, a širenje prodajne mreže cilja na dostupnost široj populaciji. 

EXC grupacija je u Europi prisutna 30 godina, a osnovna djelatnost 400 poslovnica u Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj i Bosni i Hercegovini je pružanje financijskih usluga. 

Osim trgovine s 31 valutom, sad je ondje dostupno i trgovanje s 15 vrsta kriptovaluta koje se mogu kupiti i prodati za gotovinu.

>> VIDEO Kako strani radnici žive u Hrvatskoj: Sobe dijele s kolegama, a nakon posla rijetko kad gdje idu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije