Medtronic Impact

Medtronic najavljuje novi program učenja temeljen na rezultatima

Medtronic
Promo
13.02.2017.
u 11:16

Program predstavlja novi pristup obrazovanju i razvoju u zdravstvenom sustavu usmjeren na rezultate koji su važni pacijentima

Medtronic je danas objavio pokretanje programa Medtronic Impact na području Europe, Bliskog istoka i Afrike. Ovim programom Medtronic se želi približiti zdravstvenom sustavu temeljenom na ishodu liječenja (value-based healthcare – VBHC).

Medtronic Impact predstavlja potpuni novi pristup obrazovanju i razvoju u zdravstvenom sustavu, nadilazeći okvire tradicionalnih proizvoda i postupaka osposobljavanja kako bi se omogućilo učenje temeljeno na rezultatima koji su važni pacijentima. Program će obuhvaćati brojne teme za čitav niz zdravstvenih djelatnika, s ciljem da se u sljedećih pet godina u njega uključi više od 500 000 zdravstvenih djelatnika.

Program će omogućiti zdravstvenim djelatnicima na svim razinama da prošire svoje vještine i znanje pomoću posebno osmišljenih modela učenja prilagođenih njihovim razinama stručnosti i specijalizacijama. Ti modeli će se sastojati od više faza te će uključivati širok raspon tema i temeljit će se na nizu metodologija učenja u svrhu podupiranja razvoja zdravstvenih djelatnika u okviru nadolazećeg zdravstvenog sustava temeljenog na vrijednosti.

„Medtronic Impact predstavlja opsežno ulaganje koje postavlja potpuno novi standard profesionalnog razvoja u industriji medicinske tehnologije”, rekao je Rob ten Hoedt, izvršni potpredsjednik i predsjednik, Medtronic EMEA. „Nov, opsežan nastavni plan i program neće samo omogućiti zdravstvenim djelatnicima da pohađaju programe osposobljavanja važne za razvoj njihovih kliničkih vještina nego će također razviti širi raspon nekliničkih sposobnosti i to u vrijeme kad se sve više približavamo zdravstvenom sustavu temeljenom na vrijednosti.”

Medtronic Impact također je usmjeren na razvoj mreže suradnje sa svjetskim zdravstvenim institucijama u kojima će se razvijati i provoditi specijalizirani programi osposobljavanja. Ti su odnosi od ključne važnosti kako bi se zdravstvenim djelatnicima i Medtronicu omogućilo da ostvare cilj učenja usklađenog s fokusom na rezultate.

Dosadašnji sudionici mreže u nastajanju su:

  • Barcelona Campus, Catalonia, Španjolska

  • IRCAD, Strasbourg, Francuska

  • Sunskill Laboratory, Stellenbosch University, Južna Afrika

  • Dundee Institue for Healthcare Simulation, University of Dundee, Škotska

Mike Roby, viši direktor, Learning & Innovation, Medtronic, rekao je: „Suradnja sa svjetskim zdravstvenim institucijama pomoći će nam da radikalno promijenimo način na koji sastavljamo i provodimo programe osposobljavanja i obrazovanja. Čvrsto vjerujemo da će zajednički napori mreže koju formiramo rezultirati s više vrijednosti i pozitivno utjecati na rezultate važne pacijentima.”

Medtronic Impact posvećen je uključivanju novorazvijenih iskustava online obrazovanja pomoću digitalnih tehnologija, koja nadopunjuju Medtronicov, vodeći u industriji, portfelj klasičnih metoda edukacije. Predstavit će personalizirani web portal koji će zdravstvenim djelatnicima omogućiti pristup vlastitim, individualnim modelima učenja temeljenim na njihovim karijerama.

Ta će platforma također uključivati inovativne tehnologije kao što su virtualne učionice, proširena stvarnost te sustav kontrole na daljinu kako bi se omogućilo najbolje iskustvo učenja.

Medtronic Impact je višegodišnji program koji će biti predstavljen tijekom 2017. godine. Više informacija dostupno je ovdje.

Više o Medtronicu

Medtronic plc (www.medtronic.com), sa sjedištem u Dublinu, Irska, jedno je od najvećih svjetskih kompanija iz područja medicinske tehnologije, usluga i rješenja koja pomažu pri ublažavanju boli, ozdravljenju i produljenju životnog vijeka milijunima ljudi diljem svijeta. Medtronic sveukupno ima više od 88 000 zaposlenika, a svoje usluge pruža liječnicima, bolnicama i pacijentima u otprilike 160 zemalja. Ujedno, na globalnoj razini surađuje s dionicima diljem svijeta kako bi zajedno unaprijedili zdravstvene sustave.

Sve napredne, progresivne izjave podložne su rizicima i dvojbama kao što su one opisane u periodičnim izvješćima Medtronica koji se nalaze u posjedu Komisije za vrijednosne papire i burze (Securities and Exchange Commission). Stvarni rezultati mogu se materijalno razlikovati od očekivanih rezultata. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije