Novi upravitelj

Novi direktor Arena Centra Garry Burrows

\'05.10.2010., Laniste, Zagreb - Radovi na izgradnj novog shoping centra Arena Centar u zavrsnoj su fazi. Photo: Borna Filic/PIXSELL\'
Borna Filić/Pixsell
07.09.2011.
u 16:05

Garry Burrows bio je konzultant za trgovačke nekretnine, posebice trgovačke i komercijalne centre

TriGranit Development, zajedno s Heitman European Property Partners IV, imenovao je Garyja Burrowsa za novog upravitelja Arena Centra u Zagrebu, koji vodi TriGranit Management Corporation.

Garry Burrows bio je konzultant za trgovačke nekretnine, posebice trgovačke i komercijalne centre. Tijekom više od 20 godina rada, 15 godina proveo je s nekim od glavnih igrača u području nekretnina, kao što su Cushman & Wakefield, DTZ, Scottish Amicable, Doughty Hanson, BTW Shiells, Westfield i JLL, ističu iz TriGranita.

– Garry Burrows međunarodni je konzultant za trgovačke nekretnine s više od 20 godina iskustva u sektoru za komercijalno vlasništvo. On je inspirativan vođa iza kojeg su izvrsni rezultati usmjereni na klijente. Radeći u trgovačkoj operativi pa sve do upraviteljske razine komercijalnih nekretnina, Burrows je prikupio zavidno iskustvo koje su iskoristili vlasnici, investitori i agenti u Europi, Bliskom istoku i sjevernoj Africi – rekao je Árpád Török, glavni izvršni direktor TriGranita.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:24 07.09.2011.

negdje nekaj ne stima dok su ga dopeljali, taj se ne dize iz kreveta ispod 30000$ mjesecno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije