slavlje

Poštanska dopisnica pod nazivom '40. godina Hrvatske lutrije'

Hrvatska lutrija dopisnica
Hrvatska lutrija
15.10.2013.
u 15:43

Komercijalna dopisnica, vrijednosti 1,60 kuna, može se poslati unutar Hrvatske bez naknade za slanje.

Hrvatska pošta u suradnji s Hrvatskom lutrijom 14. listopada 2013. godine izdala je komercijalnu poštansku dopisnicu i prigodni žig u povodu obilježavanja 40 godina rada i postojanja Hrvatske lutrije. Promocija dopisnice održana je u prostorijama Hrvatske lutrije, gdje su predstavnici Hrvatske pošte svečano uručili dopisnicu predsjedniku uprave Hrvatske lutrije Danijelu Feriću.

– Zahvaljujemo Hrvatskoj pošti na suradnji i izdavanju dopisnice čiji motiv reketa i karakteristične loto-kuglice ističe društvenu odgovornost Hrvatske lutrije, koja je u 40 godina igara na sreću odvojila više od dvije milijarde kuna za razvoj sporta i druge društveno korisne svrhe – kazao je Danijel Ferić nakon što mu je dopisnicu uručila Nina Butić Ivanković, izvršna direktorica Ureda za korporativne komunikacije Hrvatske pošte.

Komercijalna dopisnica, vrijednosti 1,60 kuna, može se poslati unutar Hrvatske bez naknade za slanje. Dopisnica je tiskana u nakladi od 10.000 primjeraka te je dostupna u više od sto poštanskih ureda u Hrvatskoj. Komercijalnu dopisnicu izradila je marketinška agencija Akterpublic.

Predsjednik uprave Hrvatske lutrije Danijel Ferić podsjetio je i na druga događanja kojim Hrvatska lutrija obilježava jubilej te istaknuo humanitarnu večeru koja će se održati pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića. Sav prihod od večere donirat će se udruzi Most iz Splita koja skrbi o beskućnicima i Down syndrom centru Pula.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije