DIDA BOŽE IM NIJE UKRAO BOŽIĆ

Radnicima regres i jubilarna nagrada, ali i vlasnički bonus

19.12.2013., Turcin - Neb Chupin, vlasnik tvrtke Dida Boza koja se bavi proizvodnjom dzemova. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
21.12.2016.
u 08:30

Hermes godišnje izvozi više od 70 kontejnera proizvoda, od kojih ekološki džem od smokava već godinama osvaja brojna priznanja

Grinch nije svima ukrao Božić, najnoviji je dokaz tvrtka Hermes International koja proizvodi gurmanske delicije pod brendom Dida Boža. Tvrtka u vlasništvu Neba Chupina donijela je, naime, odluku o isplati vlasničkog bonusa za sve djelatnike u ukupnoj vrijednosti od 200.000 kuna.

Za višegodišnju lojalnost posebno su nagrađeni djelatnici koji rade za tvrtku 10 godina, i to iznosom od tisuću kuna po djelatniku.

U tvrtki iz Sračinca u Varaždinskoj županiji ističu kako su u ovoj godini u samoj sezoni dosegli brojku od 70 zaposlenika, od kojih je 55 zaposleno u pogonu. Zbog povećanja proizvodnje broj radnika posljednjih se godina udvostučio i već 30% proizvodnje izvoze na američko tržište.

U posljednje dvije godine uloženo je 3 milijuna eura u novi proizvodni pogon, dijelom financiran iz pretpristupnog EU fonda IPARD, a i dalje će ulagati kako bi brend Dida Boža ostao lider na hrvatskom tržištu u segementu ekoloških proizvoda i sinonim za proizvode dalmatinskog okusa i kvalitete, nazvane po djedu vlasnika tvrtke.

Hermes godišnje izvozi više od 70 kontejnera proizvoda, od kojih ekološki džem od smokava već godinama osvaja brojna priznanja, poput zlatnih odličja s manifestacija Fancy Food Show, gdje se okuplja više od 50.000 proizvođača ekološke hrane iz SAD-a i svijeta. U idućoj godini najavljuju seriju novih proizvoda, među kojima i poseban program džemova za dijabetičare.

>> Gift Shop Dida Boža - ekološka proizvodnja džemova od smokava i ostalih delikatesa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije