Poslovni uzlet 2015

Saznajte kako uštedjeti na računima za struju

dalekovod,struja
Davor Javorovic/PIXSELL
23.01.2015.
u 14:52

Muči vas preskupa struja? Na besplatnim edukacijama koje će se održati u Zadru 13. veljače svi zainteresirani dobit će informacije o tome kako upravljati svojom potrošnjom te na koji način utjecati na smanjenje iznosa računa. ˝Svi sudionici dobit će uvid u funkcioniranje tržišta električne energije u Hrvatskoj, saznati što je donijela liberalizacija tržišta, tko je tko na tržištu električne energije, ali i koja je njihova uloga u tome te kako to mogu iskoristiti u korist vlastitog poslovanja˝, napominje Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe i dugogodišnji stručnjak i expert u području energetike.

U sklopu projekta Poslovnog dnevnika „ Poslovni uzlet 2015“, poduzetnici, obrtnici kao i svi zainteresirani željni novih znanja i prilika moći će unaprijediti svoje poslovanje prijavom na

edukacije u Zadru koje će se održati 13. veljače 2015. u Arsenalu ( Trg tri bunara 1).

Poduzetnici će dobiti konkretne informacije koje će moći odmah primijeniti u svojem poslovanju. ˝Nakon ove edukacije znat će kako odabrati najpovoljniju ponudu, kako uštedjeti kroz projekte energetske učinkovitosti, ali isto tako saznat će i zašto najjeftinija ponuda za električnu energiju nije uvijek i najbolja ponuda˝, tvrdi Jakaša.

U direktnoj komunikaciji s gđom Jakaša polaznici će na licu mjesta dobiti odgovor na sva svoja pitanja i dileme. ˝ Budući da sam svakodnevno u kontaktu s kupcima najbolje poznajem probleme koji muče poduzetnike, ali jednako tako nudim i konkretna rješenja za njihove potrebe˝, konstatirala je Jakaša.

Na navedenim edukacijama Šime Erlić, pročelnik upravnog odjela za EU fondove Grada Zadra, će svim sudionicima prezentirati mogućnosti kako da smanje troškove poslovanja na minimum.

˝Razjasnit ćemo pojam coworkinga i čitav taj koncept koji mnogim poduzetnicima nije dovoljno poznat. Suradnja je temelj svega u tom konceptu, a zahvaljujući njemu možete kroz dijeljenje troškova imati niže troškove poslovanja˝, navodi Šime Erlić koji će na Poslovnom uzletu grada Zadra 13. veljače održati edukaciju Smanjite troškove poslovanja na minimum uz Coworking Centar Zadar.

Kako tvrdi Erlić koncept coworkinga pravi je suvremeni način rada koji ima mnoštvo dobrih strana.˝Taj koncept doživljava punu ekspanziju u svijetu. Pojasnit ćemo polaznicima zašto je toliko popularan i koje su mi glavne prednosti osim uštede. Iako još nemamo potpune informacije kako će izgledati Coworking centar u Zadru, prenijeti ću poduzetnicima informacije koje imam dok će ostatak biti poznat nakon ljeta˝, poručio je Erlić.

Napominje kako će upoznati poduzetnike i s programima startupa i prednostima marketinških koncepata unutar Coworking centra.˝Kroz dijeljenje troškova i iskustva poduzetnicima se otvaraju mogućnosti i snižavaju apsolutno svi troškovi, a danas je to vrlo važno. Kroz centar možete upoznati marketinške koncepte za pojedince, za tvrtke kao i za usluge koje imate. Prednosti je mnoštvo, samo ih treba znati prepoznati i iskoristiti˝, zaključio je Erlić.

Program svih edukacija možete vidjeti ovdje, a prijave na navedene edukacije su besplatne (prijavu možete napraviti ovdje).

Nakon Zadra, besplatne edukacije bit će održane i u Puli 27.02.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije