Karijera

"Spice boy" Josip Pavlović dobio posao u Adriji

'pavlovic_PXL_unu_100318'
''
24.08.2010.
u 08:00

Od četvorice osumnjičenih Podravkinih menadžera bez posla su još Zdravko Šestak i Darko Marinac, bivši šefovi uprave.

Josip Pavlović, bivši član Podravkine uprave, dobio je posao u zadarskoj tvornici za preradu ribe Adriji iako je osumnjičen za sudjelovanje u operaciji Spice, kojom je koprivnička kompanija oštećena za više od 300 milijuna kuna, te iako se, prema neslužbenim informacijama, još provodi istraga o navodnim nezakonitostima u odnosu između Adrije i Podravke.

Pavlović nije dobio bilo kakav posao u tvrtki Miodraga Lacića. Prema jednoj verziji, zaposlen je kao njegov savjetnik, a prema drugoj kao financijski direktor. U svakom slučaju, Pavlović će, među ostalim, nadgledati ispunjava li Podravka, koja je od Adrije potkraj 2006. kupila brend Evu i potpisala ugovor o dugoročnoj suradnji, svoje obveze.

Jučer od Lacića nismo uspjeli doznati koje su to Pavlovićeve kvalitete presudile da ga zaposli i kakve mu je točno poslove povjerio, jer je bio izvan kompanije, a ni bivši Podravkin menadžer nije bio dostupan jer je, kako su nam kazali u tvrtki, bio s – direktorom Lacićem.

Od četvorice "spice boysa" još su nezaposleni Zdravko Šestak i Darko Marinac. Saša Romac prije koji mjesec otvorio je tvrtku za konzalting.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije