PR Članak

Tele2 Smart donosi besplatnu telefoniju te besplatne SMS-ove

Tele2 Smart tarifa
Tele2
20.06.2011.
u 14:59

Broj besplatnih minuta, megabajta i SMS-poruka, koje će korisnik dobiti bez obzira na iznos mjesečne potrošnje, daleko nadmašuje tržišni standard

Iako nije dokazana korelacija između inteligencije i duljeg životnog vijeka ljudi, znanstvenici tvrde kako pametniji ljudi upravo pravim odabirom produljuju svoj životni vijek. To se može odnositi na odabir manje stresnog zanimanja, zdravijeg načina prehrane, redovite tjelesne aktivnosti ili neki drugi pametan izbor.

Bez obzira na broj moždanih stanica, svi trebamo malu komunikacijsku napravu koja nas drži stalno u vezi s prijateljima, obitelji ili poslom putem telefona i interneta ma gdje se nalazili. Kako tehnologija postaje sve brža i manja, smartphonei uz sve osobine „dumb“ telefona nude sve veći broj aplikacija i funkcija računala.

Većina nas će donijeti pravu odluku i brzo se dočepati jednog od smartphonea zbog nekoliko razloga: smartphone je uistinu kombinacija „dumb“ telefona i prijenosnog računala te nudi najbolje od oba svijeta, praktična mobilnost vlasniku smartphonea omogućuje da stalno bude u kontaktu s prijateljima, obitelji ili poslom u svakom trenutku predstavlja izvor zabave, nudi velik izbor aplikacija kako ne bismo bili izgubljeni (GPS) i onaj zadnji iako najvažniji – "cool" faktor.

Ako vas sve gore navedeno još uvijek nije uvjerilo da je kupnja smartphonea pametan izbor koji će vam olakšati i unaprijediti život, onda će vas Tele2 Smart sigurno uvjeriti.

Smart tarifa korisnicima donosi besplatan glasovni promet, besplatan podatkovni promet te besplatne SMS-poruke u okviru odabranog iznosa mjesečne potrošnje. Broj besplatnih minuta, megabajta i SMS poruka, koje će korisnik dobiti bez obzira na iznos mjesečne potrošnje, daleko nadmašuje tržišni standard. Pretplatnicima su na raspolaganju četiri različita iznosa mjesečne potrošnje: 100 kuna, 200 kuna, 300 kuna i 400 kuna. Svaki model odlikuje određena količina prometa koji je uključen u iznos mjesečne potrošnje. Tele2 uz Smart tarifu promovira i tri pametna telefona po posebnim cijenama: Huawei U8300, Samsung I5800 (Galaxy 3) i Samsung S5830 (Galaxy Ace), svi temeljeni na operativnom sustavu Android.

Komentara 2

ZA
ZAGIMAN
20:45 23.06.2011.

Ponuda Tele2 Smart tarifa nije loša, ali Tele2 ima ozbiljnih problema kod pretplate. Služba za korisnike im je loša, ali ne svojom krivnjom, već im je sistem (program) u raspadnom stanju. Bio sam njihov pretplatnik od 08mj.2010.god. do 12.mj.2010.god. U tom periodu nije bilo moguće provjeriti potrošnju. Signal T2 u Zagrebu je još uvijek jako loš (uopće ga nema u npr. Garden Mall-u u Dubravi ili u Arena Centru na Laništu). Moje iskustvo je: Tele2 na pretplatu nikako, Tele2 na bonove da (samo zato što su među najjeftinijim ponudama).

Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:48 06.07.2011.

ja sam na pretplati od prvih dana i zadovoljan sam uslugom i cijenom, možda bi trebalo razmisliti o nagradi za vjernost tako bi se manje odlučivali za promjene operatera i postigla bi se niža cijena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije