NAJVEĆA ONLINE BAZA

Više od pola milijuna korisnika njuška kataloge i akcije!

Foto: Njuškalo
23.01.2020.
u 09:16

Ova platforma, uz aktualne kataloge, nudi i servisne informacije svih trgovaca, mogućnost aktiviranja obavijesti za željene predmete na akciji, sastavljanje personalizirane liste za kupnju i brojne druge mogućnosti

Prema podacima Gemiusa iz prosinca 2019. godine, Njuškalo Popustima se služi čak 501 406 korisnika. Njuškalo popusti i katalozi, najveća online baza aktivnih trgovačkih kataloga, dostupni su u web verziji kao kategorija na Njuškalu. Također, postoji i mobilna aplikacija Njuškalo Popusti, koja broji više od 150 tisuća preuzimanja (Google Play i Apple store). 

Njuškalo popusti i katalozi najveća su online distribucija trgovačkih kataloga te su svakom kupcu u svakom trenutku dostupni svi katalozi s važećim akcijskim cijenama u najpoznatijim trgovinama i trgovačkim lancima.

Ova platforma, uz aktualne kataloge, nudi i servisne informacije svih trgovaca, mogućnost aktiviranja obavijesti za željene predmete na akciji, sastavljanje personalizirane liste za kupnju i brojne druge mogućnosti. 

Akcije na Njuškalu osvježavaju se svakodnevno, kako na stranici tako i u aplikaciji, koja pomoću geolokacijskih značajki otkriva najbližu trgovinu u kojoj je željeni proizvod na akciji te tako, osim novca, može štedjeti i dragocjeno vrijeme. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije