MOL

Zoltán Áldott usmjeruje se isključivo na posao u Ini

\'08.09.2010.Zagreb,Zoltan Aldott predsjednik uprave Ine  Photo: Davor Visnjic/PIXSEL\'
Davor Višnjić/PIXSELL
27.05.2011.
u 19:03

Zbog važnih transformacija i faze rasta u Ini, MOL se odlučio na ovakav potez te kažu da time dokazuju važnost Ine, posebno sada kada je u važnim transformacijama i fazi rasta

Od 1. lipnja Zoltánu Áldottu prestat će funkcija izvršnog potpredsjednika za istraživanje i proizvodnju u MOL-u , a nastavit će obavljati funkciju predsjednika uprave Ine.

Sándor Fasimon preuzet će njegov položaj kao izvršni potpredsjednik za istraživanje i proizvodnju nafte i plina, a bit će i član Izvršnog odbora MOL-a (EB). Tu će poziciju zadržati i Áldott, priopćeno je iz mađarske kompanije.

Ističu kako je ovo dokaz da je Ina važna Grupi MOL, posebno sada kada je u važnim transformacijama i fazi rasta.

– Jako sam zadovoljan što sam se odlučio na ovu odluku. Ne samo zbog ljubavi prema svom poslu nego i prema Hrvatskoj i hrvatskom narodu te sam sretan što ću ovdje provesti više vremena – izjavio je Z. Áldott. Pod njegovim vodstvom MOL-ovo istraživanje i proizvodnja dosegli su najveće uspjehe između 2004. i 2011. Ostvarena su mnoga istraživanja u Mađarskoj, Rusiji, Pakistanu, Siriji, Egiptu i iračkom Kurdistanu. Ojačao je međunarodni portfelj, a Grupa MOL postala je poznata naftna kompanija s dobrom reputacijom.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:08 27.05.2011.

Usmjeruje se?

DU
Deleted user
20:33 27.05.2011.

usmjeruje se

OB
-obrisani-
20:33 27.05.2011.

Ustani Bane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije