GLAVNA SKUPŠTINA

Zoran Kežman novi predsjednik Uprave Optima Telekoma

Zoran Kežman
Foto: Optima Telekom
18.06.2014.
u 16:39

Članovi Nadzornog odbora za predsjednika su izabrali Sinišu Đuranovića, a za zamjenicu Arianu Bazala-Mišetić

Na izvanrednoj Glavnoj skupštini Optima Telekoma danas su izabrani novi članovi Nadzornog odbora, koji su za predsjednika Uprave imenovali Zorana Kežmana, a članicu Uprave Mirelu Šešerko. Upravu osim njih čini Goran Jovičić.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Siniša Đuranović, Marina Brajković, Marina Bengez-Sedmak, Jasenka Anica Kreković, Marko Makek, Ana Hanžeković, Rozana Grgorinić i Ariana Bazala-Mišetić. Članovi odbora za predsjednika su izabrali Sinišu Đuranovića, a za zamjenicu Arianu Bazala-Mišetić.

Zoran Kežman rođen je 1965. u Zagrebu. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, a diplomu iz područja menadžmenta stekao je na prestižnom Henley Management University. Dodatno se usavršavao kroz brojne seminare i programe stručnih usavršavanja.

Kežman je svoje ozbiljno poslovno iskustvo započeo graditi u tvrtki IBM Hrvatska, iz koje 2003. godine prelazi u tadašnje Hrvatske Telekomunikacije gdje je prvo obnašao funkciju direktora prodaje ključnim korisnicima, a zatim i glavnog direktora za prodaju te člana Upravnog odbora T-Com-a. Nakon velike reorganizacije Hrvatskih telekomunikacija u siječnju 2010., Kežman je postavljen na funkciju operativnog direktora veleprodaje Hrvatskog Telekoma koju je obnašao do prelaska u Optima Telekom.

Mirela Šešerko rođena je 1972. u Zagrebu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Poslovna informatika, a dodatno usavršavanje stekla je završivši brojne seminare i programe stručnih usavršavanja u inozemstvu, među kojima je i ugledna IEDC Bled School of Management.

Šešerko je karijeru započela 1997. u Plivi, a 2001. prelazi u Hrvatski Telekom gdje od kraja 2002. radi na rukovodećim pozicijama IT sektora. Prije dolaska u Optima Telekom obnašala je dužnost operativne direktorice sektora za ICT za poslovne korisnike u Hrvatskom Telekomu te članice Uprave za operacije zadužene za razvoj poslovanja u COMBIS-u.

>> Optima Telekom povećao operativnu dobit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije