ODLUKOM SUDACA

Cro Cop još jednom svladao Millera!

'14.03.2013., Zagreb - Vaganje prije K1 world GP Final Zagreb2013. Orsat Zovko, Jarrel Miller, Mirko Filipovic.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
22.06.2014.
u 08:26

U konačnici je jedan bodovni sudac sve tri runde dao Mirku, dok su preostala dvojica dvije runde bodovali također Hrvatu, a jednu Milleru te je tako Cro Cop slavio u konačnici jednoglasnom sudačkom odlukom u ovom revanšu koji definitivno nije razočarao.

Mirko Filipović bodovima sudaca je svladao Jarrella Millera na Glory 17 priredbi koja se održala u ranim jutarnjim satima po našem vremenu u Los Angelesu. Bila je to repriza borbe iz zagrebačke Areni u četvrtfinalu K-1 World Grand Prix Finala. Tom prilikom slavio je Cro Cop zahvaljujući sudačkoj odluci, a povijest se ponovila i ove noći, pa je hrvatski borac i ovog puta odnio pobjedu zahvaljujući bodovima sudaca nakon što su odrađene sve tri runde.

Mirko je održao svoje obećanje da će u usporedbi s prvom borbom biti aktivniji kad su u pitanju nožne tehnike, više je puta tijekom borbe uputio iznimno dobre udarce, a nisu izostali ni pokušaji legendarnim lijevim high kickom, koji ovog puta ipak nije uspio pronaći svoju metu.

Hrvatski borac je tijekom meča dobio i čak tri puta udarce u prepone, što je moglo biti i kažnjeno od strane sudaca na način da oduzmu jedan bod Milleru, ali to ipak nisu napravili.

Borci su se nerijetko nalazili u klinču, gdje se nešto bolje snalazio Filipović, a treba spomenuti i kako Millerovi udarci nogama nisu bili pretjerano uvjerljivi, što ni ne čudi ako se uzme u obzir da je boks ipak njegova temeljna disciplina.

U konačnici je jedan bodovni sudac sve tri runde dao Mirku, dok su preostala dvojica dvije runde bodovali također Hrvatu, a jednu Milleru te je tako Cro Cop slavio u konačnici jednoglasnom sudačkom odlukom u ovom revanšu koji definitivno nije razočarao.

>> Cro Cop: Izazvao sam Olića da se utrkujemo, ali još nije skupio hrabrosti

Komentara 3

Avatar gnjuss
gnjuss
09:35 22.06.2014.

Daj Mirko prestani. Stvarno, čovječe. Dosta je. Daj više, ono... fakat. Otvori neku školu, pa ti i Žan klod vandam podučavajte špagu i ostala kul sranja.

BO
bosutska
18:59 22.06.2014.

Mirko podsjeca me kao da si Cirin sin lakrdija

NN
nema.nama.9
09:51 22.06.2014.

Da školu samo za PARTIJU...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije