Glory

Miller priznao: Radi se na dogovaranju revanša protiv Cro Copa!

Mirko Filipović
Slavko Midžor/PIXSELL
25.05.2014.
u 19:49

Miller je nakon poraza od Mirka odradio nekoliko mečeva, ali sve po pravilima profesionalnog boksa te je pritom ubilježio pet pobjeda

Američki profesionalni boksač i kick boksač Jarrell Miller ovih bi dana mogao ostvariti svoju jednu veliku želju, a radi se o revanšu borbe koju je izgubio prije nešto više od godinu dana u zagrebačkoj Areni na K-1 World Grand Prix Finalu.

Radi se, naravno, o borbi protiv Mirka Filipovića koja se održala u četvrtfinalu spomenutog eventa, a protekla dva dana nagađa se da bi Glory mogao ugovoriti njihov ponovni susret u ringu.

Miller već neko vrijeme najavljuje dolazak velike vijesti koja će sve iznenaditi, iako javno nije htio niti natuknuti da bi se moglo raditi o pozivu Gloryja za revanš protiv Cro Copa.

U kratkom razgovoru za Fight Site ipak je priznao da se u pozadini njegove najave "jako lijepe" vijesti krije upravo mogućnost novog odmjeravanja snaga s osvajačem K-1 WGP Finala. "Da, stvarno je moguće da se ponovno borim protiv Cro Copa. Trenutno se radi na dogovaranju revanša", priznao je Jarrell.

Njihov novi susret u tom bi se slučaju dogodio na Gloryju 17 koji će se 21. lipnja održati u Inglewoodu u Kaliforniji nedaleko od Los Angelesa.

Miller je nakon poraza od Mirka odradio nekoliko mečeva, ali sve po pravilima profesionalnog boksa te je pritom ubilježio pet pobjeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije