Veseli ga kontinuitet

Kovač: Protiv Brazila se možemo dostojno prezentirati pred milijardama ljudi

Niko Kovač
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
24.04.2014.
u 14:42

- Nemam još fiksnih 30 igrača za preliminarni popis. Ima još dovoljno utakmica, ali glavno je da svi budu zdravi

Hrvatski izbornik Niko Kovač obišao je Bad Tatzmannsdorf, bazu u kojoj će nogometna reprezentacija odraditi dio priprema uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu. Kovač je zadovoljan viđenim.

- Imamo dobre i intenzivne veze s Bad Tatzmannsdorfom. Stvorili smo prijateljski odnos i zahvalio bih domaćinima u ime Hrvatskog nogometnog saveza na lijepoj dobrodošlici. Momčad je ovdje bila jako lijepo primljena i nije bilo teško odlučiti o ponovnom dolasku, makar je bilo i drugih mogućih odredišta. Ovdje je posebno, najbolji su uvjeti i sve su nam želje ispunjene. Nema što domaćini neće za nas napraviti, a to je igračima vrlo bitno. Prošao sam mnogo kao nogometaš i znam što ovdje imamo. Napravili smo fantastičan posao dolaskom u Bad Tatzmannsdorf, rekao je Kovač za HNS.

Osvrnuo se i na popis igrača za SP.

- Nemam još fiksnih 30 igrača za preliminarni popis. Ima još dovoljno utakmica, ali glavno je da svi budu zdravi. Zadovoljan sam time što velika većina naših igrača igra u svojim klubovima, ne znam je li reprezentacija ikada bila u takvoj situaciji. Taj me kontinuitet veseli, a i igračima je jako važno da redovito igraju. Sigurno su to slatke brige za mene.

Podsjetimo, Hrvatska igra u skupini A s Brazilom, Meksikom i Kamerunom, a upravo protiv domaćina otvaramo natjecanje.

- Veselim se odlasku u Brazil. Moja je momčad mlada, perspektivna i ponosna što će igrati prvu utakmicu baš protiv Brazilaca. Hrvatska se na taj način može dostojno prezentirati pred milijardama ljudi.

>>Modrić bolji od Mandže, Real nadmudrio Bayern

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije