Propustio trening

Perišić: Još nisam opušten u reprezentaciji, kao da imam neki uteg

Ivan Perišić
Igor Kralj/PIXSELL
25.05.2014.
u 15:50

- Real je zasluženo pobijedio, ove sezone su u Ligi prvaka pokazali najviše. Svaka čast Luki, nadam se da će igrati na Svjetskom prvenstvu kao što igra u Realu

Ivan Perišić propustio je trening u nedjelju ujutro. Priključio se Domagoju Vidi na listi ozlijeđenih. Krilni vezist Wolfsburga kaže da nema nikakve drame s njegovim koljenom.

- Osjetio sam malu bol, više sam trening propustio zbog prevencije. Vrlo brzo ću se vratiti u normalni ritam. Bolje je pauzirati dan-dva nego da se dogodi nešto drugo - rekao je Perišić.

Glavna tema svih razgovora u reprezentaciji je, očekivano, veliki uspjeh Luke Modrića.

- Real je zasluženo pobijedio, ove sezone su u Ligi prvaka pokazali najviše. Svaka čast Luki, nadam se da će igrati na Svjetskom prvenstvu kao što igra u Realu - kaže Perišić.

A na Svjetskom prvenstvu Hrvatska se nada velikim stvarima. Prva prepreka je i najteža, Brazil. Njegov i Olićev suigrač iz Wolfsburga Luis Gustavo trebao bi se naći u prvoj momčadi Brazila.

- Luis Gustavo je odličan igrač, zadnji vezni, koji bi trebao biti u prvoj momčadi. Kada je bio ždrijeb za Svjetsko prvenstvo gledali smo ga zajedno u svlačionici. A što ćemo, popričali smo, nasmijali se jedan drugome. Nadam se da ćemo svi mi iz Wolfsburga igrati u toj utakmici te ćemo osvojiti bod protiv Brazila - kazao je Perišić.

Nasmijao se na konstataciju da je još uvijek dužnik u reprezentaciji, odnosno da u "kockastom" dresu nije pružio igre kakve pruža u svojim klubovima.

- Još nisam sto posto opušten u reprezentaciji, kao da imam neki uteg na leđima kad igram za Hrvatsku. Ali, nadam se da će to nestati, da će biti sve bolje i bolje - zaključio je Perišić.

>>Olić: Brazilci nisu svemirci, ako budemo pravi...

Komentara 5

DA
Dankoo
16:04 25.05.2014.

Halo psiholozi u reprezentaciji, prvotimac Perišić sad i službeno ima neki uteg na leđima, poduzmite nešto...

RA
rasimcanaj
16:24 25.05.2014.

Još nisam sto posto opušten u reprezentaciji, kao da imam neki uteg na leđima kad igram za Hrvatsku. Ali, nadam se da će to nestati, da će biti sve bolje i bolje - zaključio je Perišić. >>>> Jos i kakoo veliki uteg.....kriv si za 2 gola

LI
lixeGZ
21:18 25.05.2014.

mene osobno iritiraju izjave poput:"nadam se ..... igrati u toj utakmici te ćemo osvojiti bod protiv brazila." ja da sam mu izbornik, poslal bi ga doma ili bi mi presjedil sve tekme na klupi. unaprijed se zadovoljavati bodom protiv brazila ? težnja mora biti pobjediti svakoga tko nam stane na put prema uspjehu, pa kako Bog da. čemu vode kalkulacije sa ili bez jednog boda, vidjeli smo na sp-u u njemačkoj upravo protiv brazila. kakav brazil ? svi njihovi igrači su isto od krvi i mesa. da da igraju doma, ali to ne znači da im moramo pokloniti 3 ili 2 boda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije