Vježbali u Sigetu

Počela akcija Brazil! Evo kako je bilo na prvom treningu

Hrvatska nogometna reprezentacija, trening
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
21.05.2014.
u 18:59

U petak naši putuju u Bad Tatzmannsdorf na prvi dio priprema, a prije početka SP-a odigrat će dvije pripremne utakmice

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač i nogometaš Ivica Olić jutros su posjetili Slavoniju i družili se s ljudima koji je ugrozila poplava, a već poslijepodne bili su na treningu.

Kovač je u Sigetu na stadionu Hrvatskog dragovoljca održao prvi trening, a na njemu su sudjelovali dosad pristigli igrači. Zasad su bila samo šestorica – Olić, Jelavić, Perišić, Lovren, Zelenika i Pašalić. Reprezentativci su se lagano zagrijavali i trčkarali, a vladala je odlična atmosfera. Tako je i službeno započela "akcija Brazil"!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U petak naši putuju u Bad Tatzmannsdorf na prvi dio priprema, a prije početka SP-a odigrat će dvije pripremne utakmice. U Osijeku, 31. svibnja, dočekat će Mali, a 6. lipnja u Salvadoru igrati protiv Australije.

U fotogaleriji pogledajte kako je bilo na prvom treningu...

>>Kovač i Olić u Slavoniji: Reprezentativci će donirati milijun kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije