Ipak trenirali

Pogledajte kako je kiša natopila teren u Bad Tatzmannsdorfu

Natopljen teren u Bad Tatzmannsdorfu
Foto: Ozren Maršić
1/11
25.05.2014.
u 11:45

Obilne količine kiše koje su pale tijekom noći u Bad Tatzmannsdorfu stvorile su probleme našoj reprezentaciji. Teren na kojem treniraju izabranici Nike Kovača bio je potpuno natopljen vodom, a prema slici koju smo zatekli u šest sati ujutro činilo se kako naši neće moći održati trening.

No, Miljenko Sakoman i njegova ekipa marljivo su radili od ranih jutarnjih sati te uspjeli osposobiti travnjak pa su naši reprezentativci bez većih problema uspjeli održati jutarnji trening. Kiša tako nije uspjela poremetiti planove nogometašima koji su punom parom odradili trening.

Inače, naši će ovdje ostati sve do petka kada bi trebali otputovati u Osijek na pripremnu utakmicu protiv Malija.

>>Intrade i Bralić iznenadili reprezentativce i zapjevali im na treningu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije