pljakčali po crkvama

Dvojac četiri puta u dva dana ukrao milodare

novac
Željko Lukunić/PIXSELL
02.07.2014.
u 14:27

Protiv obojice se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Porečka i umaška policija ušla je u trag 37-godišnjaku iz Rijeke i 31-godišnjaku iz Zagreba. Sumnjiči ih se da su počinili četiri kaznena djela teške krađe.

Istraga je pokazala da su 29. lipnja u popodnevnim satima iz crkve u Ulici Trg Slobode u Poreču i u Ulici Gradska vrata u Vrsaru iz kutije za milodar ukrali manji novčani iznos, a potom su dan kasnije, iz crkava u Ulici Park Novigradske biskupije u Novigradu i u Ulici Trg Slobode iz kutije za milodar ponovno ukrali nekoliko stotina kuna. Protiv obojice se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

>>Niz krađa u varaždinskoj katedrali tijekom misa

Komentara 5

HR
hrxxx111
16:33 02.07.2014.

znaci ako netko ukrade milodar to je krađa, ako pokupi pomoc poplavljenim podrucjima onda nema veze

EV
evropljanin
16:16 02.07.2014.

ako im je bilo za kruh ili da nahrane svoju djecu onda im oprastam .

EP
epulon
20:34 02.07.2014.

Znaju di ima i neće falit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije