pomorska nesreća

Jedna osoba lakše ozlijeđena u sudaru brodica kod Šibenika

\'04.12.2010.,Sibenik - Pomorska policija u ophodnji sibenskim kanalom. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL\'
Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.06.2012.
u 21:17

U trenutku nesreće na jednoj je jedrilici bilo pet državljana SAD-a. Uzrrok će se znati nakon očevida

Jedna je osoba lakše ozlijeđena u sudaru dviju brodica u kanalu Sv. Ante kraj Šibenika. Do sudara je došlo u popodnevnim satima, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Sudarila se jedrilica \"Ana\" dužine 12 metara beogradskih oznaka s jedrilicom tvrtke Laguna iz Varaždina na kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede te joj je oštećen krmeni dio.

Na jedrilici \"Ana\", na kojoj nema vidljivih oštećenja, u trenutku nesreće bilo je pet državljana SAD-a, dok je voditelj bio Hrvat V. W. no nitko, srećom, nije ozlijeđen. Kako je došlo do nesreće znat će se nakon očevida kojeg provodi Lučka kapetanija Šibenik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije