Međimurje

Tri ozlijeđena policajca, 12 uhićenih: 'Još je dobro završilo! Moglo je biti svašta'

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
20.07.2015.
u 19:10

S palicama u rukama nasrnuli su na policajce koji su upotrijebili suzavac i uz pomoć okupljenih građana uspjeli odbiti napad te svladali napadače

– Još je dobro završilo! Moglo je biti svašta – ogorčeno kaže vlasnik kafića u Palovcu kod Čakovca, u kojem je svađa završila s trojicom ozlijeđenih policijskih službenika i 12 uhićenih nasilnika. U nedjelju oko 19.30 sati dvojica mladića iz Piškorovca i jedan iz Držimurca vrijeđali su goste u kafiću i galamili. Kad je M. M., jedan od izgrednika, policiji poznat kao osumnjičenik za podmetanje požara i sitne krađe, zaprijetio gostima, pozvana je policija. Izgrednici su u međuvremenu izašli iz kafića i krenuli prema Držimurcu. Policajci su ih presreli, ukrcali u vozilo i odvezli natrag do kafića kako bi se obavio očevid. Na parkiralište su u trenu dojurila dva automobila puna muškaraca iz susjednog romskog naselja Piškorovca. Izjurili su iz vozila i drvenim palicama u rukama nasrnuli na policajce.

– Bez straha su se zatrčali prema policajcima koji su ih pošpricali suzavcem. Bilo je strašno! – kaže očevidac. Uz pomoć građana uspjeli su odbiti napad te svladati napadače.

– Priskočilo im je šest ili sedam građana. Da nisu, ne znam kako bi sve završilo jer je napadača bilo trostruko više. Ovo je već prevršilo svaku mjeru. Napada se ljude u kafićima, krade po trgovinama, povrtnjacima i dvorištima. Ljudi su u strahu – ljuti se jedan od mještana. Među gostima je bio i policajac izvan službe koji je priskočio upomoć kolegama. M. M. je dobro poznat policiji zbog nekoliko namjerno izazvanih požara 2013. No, nije bilo dovoljno dokaza da ga se i optuži. Poljoprivrednik kojemu je u seriji požara u štagljevima i poljima izgorio traktor te je večeri također bio u kafiću kao gost, a M. M. ga je, kažu očevici, verbalno napao. Pale su i prijetnje.

>> Pijani vozač prevozio radnike s posla u neispravnom autobusu

Ključne riječi

Komentara 19

AI
Ante III
11:23 20.07.2015.

Da su slucajno dosli Americki policajci ili oni iz stare Juge nikad nebi digli ruke na Miliciju.A ova dmokracija nam je donjela problema sa Ciganima .Dobiju socijalnu pomoc vecu od penzije mnogih penzionera koji du radili i vise od 30g.I smiju krasti do 2000kn pa toliko zaradi radnica koja radi cijeli mesec u Medimurju.Hitno treba menjati zakona kaj se toga tice ali nazalost nase politicare nist ne zanima,dok nebude negde nekome prekipelo e onadase buju svi delali pametne kak to nisu sprecili na vreme

Avatar grga-čvarak
grga-čvarak
11:59 20.07.2015.

Hitno populaciju cigana smanjit za 50% inače uzurpirati će državu.

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
13:47 20.07.2015.

U Velikoj Britaniji pljačkašima,problematičnima i učesnicima nereda se ukida socijalna pomoć. Socijalna pomoć se daje upravo ugroženim ljudima ili onima koji ne žele raditi da ne kradu, i ne rade probleme. Pod hitno novi zakon i svakom problematičnom ukinuti socijalnu pomoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije