nakon dva dana

Siniša Šošo platio 200.000 kuna i izašao iz splitskog zatvora

siniša šošo (1)
PIXSELL
09.11.2012.
u 13:20

Šošo se na istražni zatvor nije ni žalio, već je platio jamčevinu i izašao iz Bilica gdje je proveo dva dana zbog teškog ozljeđivanja Ante Cige Marinovića

Siniša Šošo položio je jamčevinu od 200.000 kuna i izašao iz istražnog zatvora na splitskim Bilicama. Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu potvrdilo je odluku suca istrage Mlađana Prvana o određivanju istražnog zatvora za Sinišu Šošu i Velibora Momčilovića zbog sumnje da su teško ozlijedili Antu Cigu Marinovića, koje se može zamijeniti jamstvom. 

Šošo se na istražni zatvor nije ni žalio, već je platio jamčevinu i izašao iz Bilica gdje je proveo dva dana. Momčilović nije u Hrvatskoj. Na poslovnom je putu u inozemstvu, vraća se početkom sljedećeg tjedna. Navodno je riječ o ranije dogovorenim obvezama. Vjerojatno će i on uplatiti jamčevinu, ali prije toga mora, formalnosti radi, proći i kroz Bilice. Istražni zatvor određen je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

>>Šošo u pritvoru, a V. Momčilović na službenome putu

Komentara 5

DH
dalibor.hren
13:44 09.11.2012.

Na koji način i kako imati keš od 200 000,00 kn za jamčevinu!? To vjerojatno znaju samo poštenjačine obrijanih glava!

BU
Bune
14:34 09.11.2012.

U zapadnoj EU poezna bi mu ispitala odakle mu novac i dali je na to plaćen porez. U banani državi bitno je da je novac plaćen a dali je to opran novac od prodaje droge i drugog kriminala nikoga ne zanima u državnim službama.

OB
-obrisani-
15:00 09.11.2012.

200 000 kunića ! sitnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije