nesreća kod Vukovara

Smrtno stradao biciklist, drugi ozlijeđen

hitna pomoć
Foto: ilustracija
22.11.2015.
u 11:23

Nesreću je potvrdio i županijski Centar 112 odakle navode kako se ona dogodila u 20.51 sati.

Jedan biciklist smrtno je stradao, a drugi je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na državnoj cesti između Klise i Trpinje, nedaleko Vukovara.

Nesreću je potvrdio i županijski Centar 112 odakle navode kako se ona dogodila u 20.51 sati.

Kako doznajemo, u nesreći je sudjelovalo i jedno osobno vozilo koje je i naletjelo na bicikliste. Iz PU vukovarsko-srijemske do sada nije došlo redovito policijsko priopćenje koje bi moglo dati više informacija.    

>>U Vukovini smrtno stradao biciklist

Komentara 4

DU
Deleted user
13:18 22.11.2015.

Sinoć je u to vrijeme padala susnježica, dijelom snijeg. Bilo je oko 2 st. C. Doista uvijek stanem fasciniran glupošću biciklista koji voze po takvom vremenu. I još noću. Poznajući situaciju lako je moguće da nisu imali niti svjetla niti prsluke. Moguće da je i bilo alkohola. Stalno se tlači vozače, a biciklisti su totalno bez nadzora, Ili barem nedovoljnog. To kako se ponašaju po Osijeku i okolici je strašno. Isto tako mnogi još nisu zamijenili gume na automobilima, a taj potez je dugačak pravac na kojem "raspale". Sve u svemu, žao mi je poginulog, a policija umjesto da lovi za gluposti što im je običaj, treba kontrolirati ovakve ceste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije