Novi izgled

Atraktivna pjevačica šokirala fanove novom bojom kose. Prepoznajete li ju?

lana jurčević
Foto: Instagram
1/6
28.09.2015.
u 15:37

Lana Jurčević jutros je svoje obožavatelje nemalo iznenadila kad je na svom Instagramu objavila fotku novog imidža. Iako je pokazala da slijedi svjetske trendove, fanovi nisu bili oduševljeni

Da slijedi svjetske trendove, Lana Jurčević pokazala je drastičnom promjenom  izgleda. Naime, atraktivna brineta svoju kosu odlučila je "posijediti" baš kao što to trenutno rade brojne svjetske zvijezde.

Na promjenu se Lana odlučila najvjerojatnije zbog nove pjesme koju će pjevačica uskoro predstaviti publici. 

– Dobro jutro od nove mene :-) 'Neke se noći ne spavaju, Neke ljubavi ne zaboravljaju...' #noviSinglUskoro!! Eto što se dogodi s čovjekom kad ne spava noćima, ostari na brzinu – napisala je Lana uz fotografiju na kojoj zamišljeno pozira s novom bojom kose.

Njezini obožavatelji nisu baš bili pretjerano oduševljeni ovom promjenom, a to su joj jasno dali i do znanja u komentarima ispod fotografije. 

"Zašto, Lana, zašto", "Ne stoji ti nikako" i "Ti si rođena za smeđu boju. Mislim da je ovo samo za potrebe novog spota", samo su neki od komentara koje su Lani ostavili fanovi. Slažete se s njima? 

>>Lana Jurčević bacila se u bazen tijekom koncerta pa oduševila obožavatelje

>>Lana Jurčević: Prava sam ovisnica, svaki dan snimim selfie

 

Volimmmm ga @dumbasskk a ja njega živciram kad ga znojnog mlataram rukama i lijepim mu ih po faci usred koncerta 😂

Fotografiju objavljuje Lana Jurcevic Official🍬️ (@lana_jurcevic)

Komentara 6

DU
Deleted user
21:10 28.09.2015.

Vise nije cool ni dovoljno pokazivati se polugola. I privatni umjetnicki filmovi vec su videni. Sad pak treba nesto novo (moze i sijede kose) samo da se dospije u novine/na portale.

GR
grodar
20:39 28.09.2015.

Jedva sam ga prepoznao. Siniša Cmrk, jel je?

LM
lucija.medvedovic
20:04 29.09.2015.

To bi trebao biti šok ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije