prekid

Nataša Janjić više nije u vezi s ginekologom Markom Kisićem!

nataša janjić i marko kisić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
24.02.2016.
u 10:04

Veza im je trajala manje od godinu dana, a otkrivena je u ožujku prošle godine. Nataša (34) godinu dana starijeg liječnika tada je opisivala kao posebnog, potpunu drukčijeg frajera

Glumica Nataša Janjić, koja iza sebe ima brak s Joškom Lokasom, više nije u vezi sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem, piše Story. Doznaju da njih dvoje već neko vrijeme nisu par što im je potvrdila sama glumica, no nije željela komentirati razloge prekida.

Veza im je trajala manje od godinu dana, a otkrivena je u ožujku prošle godine. Nataša (34) godinu dana starijeg liječnika tada je opisivala kao posebnog, potpunu drukčijeg frajera, no izbjegavala je pričati o vezi s njime, no na fotografijama su djelovali blisko. Prošli Uskrs proveli su u Splitu, ljetovali na Jadranu, a putovali su i po inozemstvu, pojavili se zajedno na Elle Style Awardsu.

– Veza mi je u prvom redu donijela uvid u to da sam dugo tapkala u mraku... Iako je to često bilo pod svjetlima reflektora. Moj je dečko iz normalnog svijeta, liječnik. Doveli smo jedno drugo u novi milje. Počela sam naoko drugim očima gledati svoj milje, koji je jako simpatičan i iz njega svakako potječe i dobar dio glumačkog šarma, ali često je i kaotičan. Ne kažem da je taj kaos nevažan, iz njega vjerojatno uspješno stvaramo, pitanje je bi li bez njega nastajale sve naše bravure, ali zanimljivo mi je probati voditi i drukčiji, uredniji život – rekla je svojevremeno Nataša o tome što joj je donijela veza s ginekologom Markom Kisićem.

>> Nataša Janjić i Joško Lokas se razvode?

Komentara 9

DU
Deleted user
10:39 24.02.2016.

tko je ona? tko je on?

MA
matador007
11:48 24.02.2016.

Taj je u životu vidio puno više boljih p...i nego što ju ima ova.

GR
grodar
12:55 24.02.2016.

Hvala na obavijesti. Sad mogu ic kakat na miru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije