Radno ljeto

Nives Celzijus obara rekorde!

nives celzijus
Foto: Instagram
1/10
22.07.2015.
u 14:48

Osim što već mjesecima Nives nastupa iz vikenda u vikend diljem regije, ovog tjedna oborit će i vlastiti rekord s čak pet uzastopnih koncerata dan za danom

Pjevačica Nives Celzijus ovo ljeto posebno će pamtiti po iznimno uspješnim poslovnim rezultatima. Osim što već mjesecima nastupa iz vikenda u vikend diljem regije, ovog tjedna oborit će i vlastiti rekord s čak pet uzastopnih koncerata dan za danom. 

U četvrtak 23.7. nastupa u Crikvenici, a u petak 24.7. u Makarskoj u klubu Petar Pan gdje ove sezone nastupaju isključivo najveće zvijezde iz regije – Severina, Lepa Brena, Aca Lukas, Jelena Rozga i Saša Matić. Subota i nedjelja 25. i 26.7. rezervirani su za Tomislavgrad i Ramu, a u ponedjeljak 27.7. vraća se u Hrvatsku, na otok Rab

– Da mi je netko prije samo godinu dana rekao kako ću tako brzo postići toliki uspjeh svojim pjesmama, nikad mu ne bih povjerovala, ali publici se očito toliko svidjela energija i show koji pravimo na koncertima. Hitovi "Karanfili" i "Biondina" rasturaju na terenu –  kaže popularna pjevačica koja slobodno vrijeme između koncerata provodi u svojoj ljetnoj bazi na otoku Silbi u društvu dugogodišnjih prijatelja.

– Od utorka do četvrtka sljedeći tjedan vrijeme ću provesti isključivo s djecom i prijateljima ugašenog telefona, što mi daje najveći mir, a od petka do nedjelje opet slijedi ludnica diljem Jadrana i Slovenije – istaknula je Nives.   

Atraktivne videonajave koncerata pogledajte u nastavku: 

 

 

 

>>Nives oduševila ljetnim outfitom, Bojana besprijekornom linijom

>>Nives Celzijus: Još se navikavam na život plavuše i novi imidž

Komentara 5

RI
rikavac
15:47 22.07.2015.

cuj njezine pjesme hitovi! Jadna mi majka i jadna je Hrvatska muzika ako su njezine pjesme hitovi. Da nemas tolike sise i da ih ne pokazujes na svakom koraku ti nebi imal ni za kifle nebi te niko primjetio. Ovako samo LIKE za sise a za ostalo seljankura.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
17:43 22.07.2015.

Nisam nikad čuo za nijedan njezin (glazbeni) hit. Samo za onu "knjigu" koja se prodavala u kioscima tiska. Alli hajde, ako ima koncerete valjda nešto tamo i pjeva. Kolko traje repertoar? 20 minuta?

MA
MarkoKosmicki
10:19 23.07.2015.

zar vi mislite da nas zanimaju gluposti o mives ,daj vec jednom prestanite nas maltretirati s nives ,severinom ,rozgom itakozvanim zvjezdama umarete nprmalne ljude ima mnogo bazniji stvari....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije