slavljenički koncert

U prepunoj maloj dvorani Doma sportova fanovi uživali uz Parni valjak

Parni valjak
Foto: Robert Midžić
1/3
19.12.2015.
u 09:59

“Dobra večer Zagreb! Vidim da imate još uvijek onaj isti sjaj u očima” pozdravio je Aki svoj Zagreb, svoju publiku

Slavljenička priča Parnog Valjka počela je, na najljepši mogući način, u prepunoj maloj dvorani Doma sportova, akustičnom svirkom, koncertom koji smo svi toliko čekali. 

Bez posebnih pozdrava, bez puno odugovlačenja, Parni Valjak popeo se na pozornicu, jednostavno zasvirao i izazvao erupciju oduševljenja! 'Večeras trebam društvo' otvorila je koncert, a nakon nje balade, i rokerske stvari, u omiljenom, akustičnom aranžmanu, i dalje se redaju jedna za drugom.

“Dobra večer Zagreb! Vidim da imate još uvijek onaj isti sjaj u očima” pozdravio je Aki svoj Zagreb, svoju publiku, koja zajedno s njim i čitavim bendom iz stiha u stih, iz takta u takt uživa u ovom slavljeničkom koncertu.

'Sjaj u očima', 'Zastave', 'Nedjelja' i 'Povratak ratnika' nastavile su ovo divno slavlje Parnog Valjka i njihove publike koje će se nastaviti i sutra! Veliku dvoranu Doma sportova i električni koncert s nestrpljenjem očekujemo – dvije večeri, dva fantastična koncerta našeg najboljeg rock benda, ne može bolje!

>>Parni Valjak: Bez struje – Live in Dom sportova 20 godina kasnije

Komentara 1

IU
i.uremovic
23:16 19.12.2015.

Sjajan koncert! Za pamćenje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije