Zadovoljan igrom

Rakitić otkrio što su se igrači međusobno dogovorili na zagrijavanju!

Hrvatska-Turska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
12.06.2016.
u 17:28

- Turska ima odlične igrače i reprezentaciju, ali mi možemo podvući crtu i reći da smo odigrali dobru utakmicu.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom protiv Turske otvorila je Europsko prvenstvo. Naši reprezentativci nadigrali su protivnika i zasluženo slavili, a jedan od onih koji je ostavio srce na terenu bio je Ivan Rakitić.

- Svi koji znaju povijest naših susreta protiv Turske znaju da tu uvijek ima puno borbe, srca i svega. Mogli smo zabiti više golova, tri puta smo gredu gađali, ali možemo biti sretni i ponosni na našu izvedbu. No, nema još uvijek razloga za veliko slavlje, ne smijemo se opustiti. Danas ćemo uživati i opustiti se, to svakako, ali sutra krećemo u daljnje pripreme, rekao je Rakitić.

Hrvatska nije dopustila Turcima da se razmašu, od prvog trenutka nametnuli smo svoj stil igre.

- Uz respekt prema Turcima, mi moramo gledati samo sebe i igrati svoju igru. Nismo mi reprezentacija koja s 80 posto moguićnosti može dobiti utakmicu, mi moramo uvijek davati sve od sebe. Stvarno smo se bacali na glavu, Ćorluku su krpali nekoliko puta.

Sad slijedi mali odmor pa novi treninzi i priprema za Češku.

- Turska ima odlične igrače i reprezentaciju, ali mi možemo podvući crtu i reći da smo odigrali dobru utakmicu. Baš smo bili dobri i borbeni, na zagrijavanju smo si rekli da se moramo baciti na glavu jer inače ne moramo ni izaći na teren. Ne možemo opisati osjećaj koliko nam znači imati ovoliki broj navijača iza sebe.

>>Velika pobjeda na startu! Hrvatska sjajnim pogotkom Luke Modrića pobijedila Tursku s 1:0

>>Modrić: Bili smo puno bolji, moramo ovako nastaviti, Srna: Idemo po drugi krug!

Komentara 22

JO
JOKS
17:35 12.06.2016.

Čestitke našima. Lukić naklon do poda. Čorluki također. Odlično

PA
pandora
17:37 12.06.2016.

Bravo decki

JE
Jednakost
17:44 12.06.2016.

Svaka cast Ivane za ovu izjavu,"Nismo mi reprezentacija koja s 80 posto moguićnosti može dobiti utakmicu, mi moramo uvijek davati sve od sebe", samo naprijed decki, dobri ste bili i to je najvaznije, rezultat nije toliko vazan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije