Hrvatska slomila Španjolce

Rakitić: Vidi se koliko smo moćni. Ćorluka: Ne bojimo se nikoga

Hrvatska - Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
21.06.2016.
u 23:00

Sjajnom igrom u posljednjem kolu u skupini D na Euru hrvatska reprezentacija je nadigrala dvostrukog europskog prvaka Španjolsku sa 2:1

Hrvatska je pogocima Kalinića i Perišića pobijedila Španjolsku sa 2:1. Ovom pobjedom vatreni su osvojili prvo mjesto u skupini D, bez poraza su se plasirali u osminu finala. Svoju utakmicu Hrvatska igra u subotu.

- Ovo je fantastično. Pobjedu smo zaslužili, jer smo se borili do kraja. Vidi se kako ova momčad diše zajednički, vidi se koliko smo moćni. Čekali smo prilike i u prvom poluvremenu smo imali nekoliko prilika
mislim da smo zaslužili pobjedu. Bili smo spremni od prve do zadnje minute, zaslužili smo pobjedu protiv Španjolaca - rekao je Rakitić za HTV.

- Bio je to poseban osjećaj za mene. Velika je čast nositi hrvatski dres, sretan sam zbog pobjede. Hvala navijačima na podršci. Pokazali smo da imamo odličnu reprezentaciju. Odlično smo se postavili i na kraju pobijedili. Uspjeli smo odmoriti važnije igrače i uspjeli pobijediti. Stvarno možemo daleko - izjavio je Marko Rog, koji je odlično iskoristio svoju priliku.

Prve dvije utakmice smo odigrali jako dobro, a takva je bila i treća. Nitko sretniji od nas. Nikoga se ne treba bojati, svima nam je jasno da igramo lijep nogomet na ovom turniru. Uvijek je posebno igrati protiv takvih reprezentacija, to je dodatni motiv - naglasio je Marko Pjaca.

- Bilo je teško, ipak su to svjetski i europski prvaci. Danas smo bili bolji, pokazali smo dobru igru, a oni su igrali u pravom sastavu. Nema te reprezentacije protiv koje ne možemo igrati, veliki smo favoriti. Nadam se da će tako  nastaviti dalje - izjavio je Nikola Kalinić

- Bilo je jako teško, igrali smo protiv najbolje ekipe u Europi u ovom trenutku, ali mislim da smo pokazali dobru ekipu i srce, neki momci su debitirali i pokazali su da su zasluženo tu, Hrvatska ima dobru budućnost. Bilo se teško braniti, imaju dobre igrače, ali bili smo strpljivi, nismo izgubili glavu, nismo nikada igrali u ovom sastavu, ali uspjeli... Pokazali smo da nismo slučajno tu, da smo došli pokazati neki rezultat i ne bojimo se nikoga - rekao je Vedran Ćorluka.

Komentara 52

Avatar Oasis
Oasis
23:17 21.06.2016.

Bravo momci, ponosni smo na vas, tako se bori za svoju Domovinu, jednu, jedinu i najljepsu zemlju Hrvatsku!

Avatar kravata
kravata
23:19 21.06.2016.

Novinari su mikrofon kao muhu pljuvaču koje kakvim kriticarima nosili pod nos zasto je Marko Rog pozvan evo mlad decko opravdao svoje i neka se srame svi koji su kritizirali njegov poriv u reprezentaciju. Bravo nosioci kockica jedinstvenog amblema na svijetu.

ST
strpljenspasen
23:36 21.06.2016.

decki svaka vam cast ostavili ste dusu i srce ma terenu ,ponosni smo na vas i na navijace .Vidim vas u finalu !!!!!Bog i Hrvati !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije