LJETO POZNATIH Poznata manekenka nakon glamuroznog Saint Tropeza, odmara na Korčuli

Fani Stipković kod babe i dide u Vela Luci

ziv_fani_tx.jpg
import
16.08.2006.
u 17:11

Nakon odmora u poznatom jetseterskom ljetovalištu Saint Tropezu na Azurnoj obali početkom ljeta te u burnom Hvaru u špici sezone, poznata manekenka Fani Stipković "liječi" se ovih dana u svom stanu u Veloj Luci.

 Baba Kata i dida Zdravko imaju vikendicu u uvali Gradina pa sam često kod njih jer tamo je savršeno mirno za oporavak  otkriva lijepa Fani, koja i u gradu ima potrebnu njegu jer u kući do njene stanuje druga baka Franica.

 Obje su moje bake otkačene i s njima mi nikad nije dosadno  pohvalila se. Fani će s bakama i prijateljicama, koje je posjećuju u stanu u Veloj Luci i vikendici, odmarati do svoga rođendana, 20. kolovoza, koji će s prijateljima proslaviti u Zagrebu.

 Nakon toga me očekuju snimanja i fakultetske obveze, o kojima u ovom trenutku uopće ne želim razbijati glavu  kazala je Fani, dodavši da si ovog trenutka dopušta samo brigu o ljubimcu, maltezeru Luiju, koji se boji mora i vjetra.

Nikako da se ugleda u svoju uglađenu gazdaricu i zavoli, ako ne u moru, makar kupanje u kadi.
 U Zagrebu ga ipak nekako odvučem k frizeru, no sad me spašava pseći parfem For Glamourous Dogs, koji mu je Sunčica Lalić donijela iz Milana  objasnila je lijepa Fani.

Želite prijaviti greške?