PRAVA POZADINA PRIČE

Goranovi roditelji na svadbu nisu mogli doći zbog bolesti

21.05.2009.
u 19:25

Zlobnici koji su, zato što roditelji Gorana Ivaniševića nisu bili na njegovu vjenčanju u San Pedru, nagađali da je naš slavni tenisač s njima u svađi – ostali su razočarani.

Gorana i Srđan Ivanišević na svadbu nisu mogli doći jer su se oporavljali od teških operacija: Srđanu su nedavno ugrađene tri srčane premosnice, a Gorani su operirani vratni kralješci. Prekooceanski let, dakako, nije dolazio u obzir, no roditelji su ubrzo imali priliku vidjeti novopečene supruge jer su Tatjana i Goran već tri dana nakon vjenčanja doputovali u Hrvatsku.

Sina Emanuela ostavili su na čuvanje Tatjaninoj majci, kćer Amber Mariju kod Goranovih, a oni putuju u Pariz. Tamo će Goran igrati u seniorskoj selekciji teniskog turnira Roland Garrosa. No, par koji već dulje vrijeme boravi u Los Angelesu planira, kažu upućeni, prema Goranovim željama, uskoro definitivni povratak u Hrvatsku.

Iako je sportsko-manekenski par na dan vjenčanja planirao održati i krstitke za Emanuela, njegova kuma Kristina Bradač-Smoje, zbog privatnih obveza, nije iz Belgije mogla doputovati u Kaliforniju pa je to slavlje odgođeno. Iako se nagađalo o tome čiju je vjenčanicu nosila Tatjana, manekenka je otkrila da nije riječ o dizajnerskoj “krpici”, nego o haljini koju je kupila u nekom butiku u Los Angelesu prije tri mjeseca. I tijara koju je nosila na glavi je bila bižuterija, a par je najviše “uložio” u vjenčano prstenje. Tatjanin briljantima ukrašen prsten od bijelog zlata kupljen je u slavnom Tifannyju. (i)

Želite prijaviti greške?