udar na vozače

Gorivo drastično poskupjelo: Litra eurosupera 95 stoji 11,14 kn, eurodizela 10,32 kn

gorivo
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
24.06.2014.
u 12:10

Cijena jedne litre eurosupera 95 na Ininim postajama preskočila je psihološku granicu od 11 kuna, javlja cijenegoriva.info.

Prema informacijama koje je prikupio portal cijenegoriva.info, naftne kompanije opet su na svojim benzinskim postajama drastično povećale cijene goriva. 

Cijena jedne litre eurosupera 95 na Ininim postajama preskočila je psihološku granicu od 11 kuna, javlja cijenegoriva.info. Sada košta 11,14 kuna  odnosno poskupjela je za 19 lipa. Cijena jedne litre Eurodizela također je drastično skočila. Sada stoji 10,32 kune što znači da je poskupjela za 20 lipa. 

Cijenegoriva.info. navode da je nakon prošlotjednog poskupljenja ovo najveće povećanje cijena od liberalizacije tržišta naftnih derivata sredinom veljače, a dodaju da su cijene naftnih derivata podignuli i Tifon, Adria Oil te Petrol.

Cijene goriva možete pogledati na cijenegoriva.info.

>> Norvežani plaćaju najskuplje, a u Venezueli najjeftinije gorivo. Gdje je Hrvatska?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
12:33 24.06.2014.

Sjetimo se, pred samo četri dana objavljena je u ovim novinama Bloombergova analiza skupoće goriva, pa je utvrđeno da je Hrvatska na 24. mjestu. Trebalo je to popraviti i staviti nas bliže najskupljoj Norveškoj!

Avatar tajar
tajar
12:26 24.06.2014.

Zar je netko očekivao pojeftinjenje goriva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije