SELCI ĐAKOVAČKI

Kupač dozivao upomoć, no dok su mu priskočili, nestao je pod vodom

Bošnjaci,utapanje,očevid
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
16.07.2015.
u 13:37

Ronioci su nekoliko sati poslije pronašli njegovo tijelo. Kada su očevici alarmirali policiju pa sve dok nije nađen, nije se znao ni njegov identitet

Ivica Kraljević (32) iz Gašinaca utopio se dok se kupao u jezeru Mlinac u Selcima Đakovačkim u srijedu oko 14.30 sati. Nesretni je mladić dozivao upomoć, ali dok su mu kupači i ribiči priskočili, već je nestao pod vodom.

Ronioci su nekoliko sati poslije pronašli njegovo tijelo. Kada su očevici alarmirali policiju pa sve dok nije nađen, nije se znao ni njegov identitet.

>> Nepoznati muškarac utopio se u jezeru kod Đakova

Komentara 3

DU
Deleted user
14:33 16.07.2015.

Članak je tako naslovljen kao da bi netko trebao imati grižu savjesti.

Avatar patkovic
patkovic
16:22 16.07.2015.

ljudi ko nije siguran prazna dvolitra začepita život znači

IB
ivan.biljan68
13:26 05.08.2015.

koliko god pazio,čovjeku odlutaju misli kad se nađe pored vode u kojoj će se rashladiti,popusti i ono malo pažnje i eto zla,da goreg ne može biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije