Posjet

Predjednik HAZU Zvonko Kusić kod kardinala Bozanića

bozanić kusić
Foto: HAZU
10.12.2015.
u 13:43

agrebački nadbiskup i predsjednik HAZU složili su se da društvena i gospodarska situacija zahtijeva odgovornost svih čimbenika hrvatskog društva i njihovu predanost općem dobru

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić sastao se u četvrtak 10. prosinca u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu s predsjednikom Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti akademikom Zvonkom Kusićem. Riječ je o redovitom susretu kardinala Bozanića i akademika Kusića koji su u srdačnom razgovoru razmijenili mišljenja o aktualnim događajima u Hrvatskoj, Europi i svijetu.

Zagrebački nadbiskup i predsjednik HAZU složili su se da društvena i gospodarska situacija zahtijeva odgovornost svih čimbenika hrvatskog društva i njihovu predanost općem dobru. Akademik Kusić izvijestio je kardinala Bozanića o aktivnostima HAZU koje se planiraju u 2016. 

>> Predstavljen prvi broj novog znanstvenog časopisa Endocrine oncology and metabolism

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:30 10.12.2015.

Teste li razgovarali o adezajskom pravosudnom vilajetu?

VA
vadis
18:02 10.12.2015.

Crkva se u svasta mijesa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije