SDP na Facebooku:

'HDZ i MOL imaju iste interese, da se prekine postupak arbitraže'

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
16.05.2016.
u 16:06

HDZ i Karamarko moraju odlučiti žele li se baviti javnim ili privatnim poslom, poručuje SDP

Javni interes mora biti iznad interesa Tomislava Karamarka i MOL-a, poručio je danas SDP na Facebooku, aludirajući na navodnu povezanost obitelji prvog potpredsjednika Vlade i mađarske naftne kompanije, odnosno njihova lobista Josipa Petrovića.

– HDZ i MOL imaju iste interese, da se prekine postupak arbitraže s MOL-om. HDZ i Karamarko moraju se odlučiti žele li se baviti javnim ili privatnim poslom. Lijepo aranžiran posao obitelji Karamarko, lobista MOL-a i MOL-a nije javni interes – objavio je SDP.

>> U srijedu odluka o pokretanju postupka protiv Karamarka

>> 'Karamarko je trebao dati ostavku. Vladu nemamo i nije jasno uopće koja većina je podržava'

>> Ana Karamarko: Znam tko mi je otuđio dokumente

Komentara 18

DU
Deleted user
16:53 16.05.2016.

Luđak na dopusnom!

JK
ja-kan
17:11 16.05.2016.

Meni se čini da nekome nedostaje helikopter koji bi ga na teret gladnog naroda vozio po Rijeke. Jadno, ali baš jadno koliko je netko bešćutan i bahat.

Avatar majmunranko
majmunranko
16:51 16.05.2016.

Ja bih prije rekao da SDP i Mol imaju iste interese, a to je pobjeda Mola u arbitraži. Uostalom, upravo je lobist Mola Petrović pustio u javnost oba svoja ugovora, onaj s Drimiom i onaj s Molom, kako bi disreditirao Karamarka koji se zalagao za prekid arbitraže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije