Šef HDZ-a na Facebooku

Karamarko: Nitko iz vlasti nije bio sa svojim narodom u Sarajevu. Što reći nego, sramota

Tomislav Karamarko,HDZ
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
07.06.2015.
u 15:00

- Niti jedan jedini predstavnik službene hrvatske vlasti nije se udostojio doći u Sarajevo i biti uz svoj narod. Što reći nego, sramota- napisao je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom Facebook profilu komentirao je jučerašnji odnos službene hrvatske vlasti prema dolasku pape Franje u BiH, priopćila je ta stranka.

- Prema popisu stanovništva iz 2011. godine 86 posto Hrvata izjašnjava se katolicima. Jučer je poglavar Katoličke crkve, papa Franjo, posjetio susjednu Bosnu i Hercegovinu gdje ga je dočekalo preko 60.000 ljudi, među kojima najviše Hrvata, katolika. Bio je to jedan od središnjih događaja u svijetu tog dana. Imao je i veliku političku važnost. I dok je hrvatski narod ponovno iskazao privrženost Katoličkoj crkvi, aktualna hrvatska vlast ponovno je iskazala potpunu otuđenost od vlastitog naroda- istaknuo je Karamarko.

Nedolazak predstavnika službene hrvatske vlasti u Sarajevo šef HDZ-a nazvao je sramotom.

- Niti jedan jedini predstavnik službene hrvatske vlasti nije se udostojio doći u Sarajevo i biti uz svoj narod. Što reći nego, sramota- napisao je Karamarko.

 

[REAKCIJE] Prema popisu stanovništva iz 2011. godine 86 posto Hrvata izjašnjava se katolicima. Jučer je poglavar Katolič...

Posted by Tomislav Karamarko on Sunday, 7 June 2015

 

>> U propovijedi je papa briljirao, u političkom govoru je bio neupućen

>> 5 glavnih poruka Svetog Oca odaslanih iz Sarajeva

Je li trebao netko iz službene vlasti biti u Sarajevu?

Komentara 336

Avatar johny21
johny21
15:34 07.06.2015.

Netko je trebao otici, ali bilo je vruce pa je opravdano!

KA
kajinx
15:36 07.06.2015.

Kako su svi navalili na Karamarka! Ako ne prestanete Perković ce vam otpjevati Čavoglave.

TO
Toni12345
15:49 07.06.2015.

Čović je bio tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije