zatvoreni dio sjednice

Vlada razriješila Čavlović Smiljanec, privremeni ravnatelj Porezne Josip Lozančić

Nada Čavlović Smiljanec
Foto: Grgur Žučko/pixsell
08.05.2014.
u 13:51

Razrješenje na zatvorenom dijelu 154. sjednice izvršeno je na osobni zahtjev Čavlović Smiljanec koju će na dužnosti privremeno zamijeniti Josip Lozančić.

Vlada RH razriješila je dužnosti pomoćnicu ministra financija i ravnateljicu Porezne uprave u Ministarstvu financija Nadu Čavlović Smiljanec. Razrješenje na zatvorenom dijelu 154. sjednice izvršeno je na osobni zahtjev Čavlović Smiljanec koju će na dužnosti privremeno zamijeniti Josip Lozančić.

Kadrovske promjene zahvatile su i Upravno vijeće Hrvatske poljoprivredne agencije. Ondje je, priopćava Vlada, s dužnosti razriješena članica Smiljana Goreta Ban, a novom imenovana Blaženka Mičević.

Usvojena su i stajališta za sastanke Vijeća ministara, i to za sastanak Vijeća za vanjske poslove u trgovinskom formatu (FAC Trade), zatim za sastanak Vijeća za vanjske poslove (FAC), koji će se održati 12. svibnja te za sastanak Vijeća za opće poslove (GAC) koji će se održati dan kasnije. Riječ je o pregovaračkim pozicijama koje će Republika Hrvatska zastupati prema drugim državama članicama na sastancima Vijeća ministara EU.

Usvojeno je i Izvješće o provedenim aktivnostima sukladno Nacionalnoj strategiji i Akcijskom planu za suzbijanje širenja oružja za masovno uništenje za 2013. godinu. Izvješće je označeno stupnjem tajnosti ''ograničeno'' te ga nije moguće objaviti.

>>'Dok sam predsjednik ove Vlade, odgovarat će se meni, a ne medijima!'

Komentara 5

19
1995josip
14:23 08.05.2014.

neka sada posjeti Linićevu kumu Marinu koja im je kupovala skupe poklone koje je platila sirotinja iz SMŽ i grada Siska ! Usput neka si rezerviraju apartmane u Remetincu , jer ako nisu krivi zašto su ih smjenili ako ne zbog kriminala ?

ME
medjimurje
15:49 08.05.2014.

Otisla jos jedna SDP ljepotica, kad se sad sjetim kako je vazno drzala nos kad je objavljivala one svoje crne liste zajedno sa Linicem , mozda je vrijeme za jos jednu listu ? Objavite listu duznosnika koji su vec u u remetincu ili na najboljem putu da tamo zavrse haha,,, bas ste banda !

MA
Mars05
14:06 08.05.2014.

Sad će u sabor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije