Hrvatskoj nedostaje domaći kulinarski šou

zvje_2_tx.jpg
import
12.10.2006.
u 10:01

TOMISLAV ŠPIČEK Kuhar poznat po pripremanju najboljih specijaliteta u emisijama "Kruške i jabuke", koja se šest godina emitirala na HTV-u, i "Dobro jutro, Hrvatska" proteklih je mjesec dana proveo pomažući u restoranu Canntineta u Teslinoj ulici. Tamo je slagao novu kartu te osposobljavao osoblje i učio ga kulinarskim trikovima koji njegove recepte čine posebnima.

Uz njega se Canntineta pretvorila u pravu gurmansku oazu, a jelovnik će uskoro nadopuniti i izbor više od 150 vina sa svih kontinenata.

U predahu između kulinarskih ekshibicija Špiček je prigovorio zbog nedostatka kulinarskog šoua u Hrvatskoj nakon ukidanja "Krušaka i jabuka".

 Televizije kupuju strane šou programe, ali nedostaje jedan dobar domaći kulinarski šou  rekao je Špiček i dodao da bi domaći recepti, namirnice, specijaliteti mogli biti dio jako zanimljive emisije.

Želite prijaviti greške?