TOMISLAV ŠPIČEK Kuhar poznat po pripremanju najboljih specijaliteta u
emisijama "Kruške i jabuke", koja se šest godina emitirala na HTV-u, i
"Dobro jutro, Hrvatska" proteklih je mjesec dana proveo pomažući u
restoranu Canntineta u Teslinoj ulici. Tamo je slagao novu kartu te
osposobljavao osoblje i učio ga kulinarskim trikovima koji njegove
recepte čine posebnima.
Uz njega se Canntineta pretvorila u pravu gurmansku oazu, a jelovnik će
uskoro nadopuniti i izbor više od 150 vina sa svih kontinenata.
U predahu između kulinarskih ekshibicija Špiček je prigovorio zbog
nedostatka kulinarskog šoua u Hrvatskoj nakon ukidanja "Krušaka i
jabuka".
Televizije kupuju strane šou programe, ali nedostaje jedan dobar
domaći kulinarski šou rekao je Špiček i dodao da bi domaći
recepti, namirnice, specijaliteti mogli biti dio jako zanimljive
emisije.